Albania Prestige

Rr.“George W.Bush”, Godina Edal Center, Kati I-re, Dhoma Nr. 104, Tira, Tiranë
Tel.: +355 4 22 53 612
Fax: +355 4 22 53 612
GSM: +355 69 20 87099

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Lidhje me faqen e internetit: Albania Prestige

Numri i rezultateve: 48

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 60,00
Çmimi: 1.100,00 € / m² (~ 66.000,00 €)

Toke per ndertim Durres, Durrës (Fshati Rinia, Durres)

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 50,00 € / m² (~ 3.000.000,00 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint