Irea Property

Blv. Vlore-Skel, Kulla Aleksandria kati II, Vlore, AL 033, Vlorë
Tel.: +355 69 2125 229
GSM: +355 69 2125 229

Dërgo pyetjen

E-maili u dergua!

Lidhje me faqen e internetit: Irea Property

Numri i rezultateve: 40

Apartament apartament me 2 dhoma Vlore, Vlorë

Shitje
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 84.000,00

Apartament dhome Vlore, Vlorë

Shitje
Sipërfaqja: 68,00
Çmimi: 37.400,00

Toke per ndertim Vlore, Vlorë

Shitje
Sipërfaqja: 5.500,00
Çmimi: 125,00 110,00 € / m² (~ 605.000,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Vlore, Vlorë

Shitje
Sipërfaqja: 67,00
Çmimi: 42.000,00 39 600,00

Apartament dhome Vlore, Vlorë

Qera
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 150,00

Toke per ndertim Vlore, Vlorë, Orikum

Shitje
Sipërfaqja: 1.700,00
Çmimi: 150,00 120,00 € / m² (~ 204.000,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Vlorë, Orikum

Shitje
Sipërfaqja: 1.070,00
Çmimi: 105,00 € / m² (~ 112.350,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Vlorë, Orikum

Shitje
Sipërfaqja: 6.000,00
Çmimi: 150,00

Toke per ndertim Vlore, Vlorë, Orikum

Shitje
Sipërfaqja: 3.500,00
Çmimi: 150,00 € / m² (~ 525.000,00 €)

Apartament apartament me 3 dhoma Vlore, Vlorë, Vlore

Shitje
Sipërfaqja: 118,00
Çmimi: 580,00 € / m² (~ 68.440,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Vlorë, Himare

Shitje
Sipërfaqja: 20.000,00
Çmimi: 120,00 € / m² (~ 2.400.000,00 €)

Apartament apartament me 3 dhoma Vlore, Vlorë, Vlore

Shitje
Sipërfaqja: 86,00
Çmimi: 580,00 € / m² (~ 49.880,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Vlorë, Orikum (Toke ne Radhim)

Shitje
Sipërfaqja: 2.000,00
Çmimi: 120,00 € / m² (~ 240.000,00 €)

Apartament apartament me nje dhome Vlore, Vlorë, Vlore

Shitje
Sipërfaqja: 72,00
Çmimi: 450,00 € / m² (~ 32.400,00 €)

Apartament apartament Vlore, Vlorë, Vlore

Shitje
Sipërfaqja: 57,00
Çmimi: 800,00 € / m² (~ 45.600,00 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint