Ljubljana nepremičnine d.o.o.

Cesta na Brdo 69, Ljubljana, Vič Rudnik
Tel.: +386 1 244 50 00
Fax: +386 1 244 50 04

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Lidhje me faqen e internetit: Ljubljana nepremičnine d.o.o.

Numri i rezultateve: 724

Apartament 3+1 - Dupleks Ljubljana, Center, Center

Për qira
Sipërfaqja: 107,10
Çmimi: 1.100,00 € në muaj

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për qira
Sipërfaqja: 540,00
Çmimi: 12,00 € / m² në muaj (~ 6.480,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për qira
Sipërfaqja: 260,00
Çmimi: 12,00 € / m² në muaj (~ 3.120,00 €)

Shtepi E ndarë Ljubljana, Vič Rudnik, Vič

Për qira
Sipërfaqja: 298,00
Çmimi: 4.000,00 € në muaj

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint