STOJA TRADE d.o.o. 

Dolenjska cesta 242C, Ljubljana, Vič Rudnik
Tel.: +386 1 280 08 60
Fax: +386 1 280 08 61

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Lidhje me faqen e internetit: STOJA TRADE d.o.o. 

Numri i rezultateve: 3255

Shtepi E ndarë Južna primorska , Divača, Divača

Për shitje
Sipërfaqja: 86,40
Çmimi: 258.000,00

Apartament apartament me 4 dhoma Ljubljana, Center, Center

Për qira
Sipërfaqja: 103,00
Çmimi: 1.400,00 € në muaj

Shtepi E ndarë Osrednjeslovenska, Medvode, Medvode

Për qira
Sipërfaqja: 285,00
Çmimi: 3.150,00 € në muaj

Apartament 3+1 - Dupleks Gorenjska, Kranj, Kranj

Për qira
Sipërfaqja: 80,50
Çmimi: 900,00 € në muaj

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për qira
Sipërfaqja: 200,00
Çmimi: 8,50 € / m² në muaj (~ 1.700,00 €)

Apartament studio Ljubljana, Šiška, Šiška

Për shitje
Sipërfaqja: 28,50
Çmimi: 115.000,00

Shtepi E ndarë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për qira
Sipërfaqja: 231,00
Çmimi: 3.500,00 € në muaj

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Center, Center

Për shitje
Sipërfaqja: 785,00
Çmimi: 890.000,00

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Šiška, Šiška

Për qira
Sipërfaqja: 145,00
Çmimi: 10,75 € / m² në muaj (~ 1.558,75 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Ljubljana, Šiška, Šiška

Për qira
Sipërfaqja: 46,90
Çmimi: 1.000,00 € në muaj

Shtepi E ndarë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për shitje
Sipërfaqja: 655,30
Çmimi: 1.700.000,00

Shtepi E bashkuar Ljubljana, Šiška, Brod

Për shitje
Sipërfaqja: 227,00
Çmimi: 450.000,00

Apartament apartament me 4 dhoma Ljubljana, Center, Center

Për qira
Sipërfaqja: 158,80
Çmimi: 2.750,00 € në muaj

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Center, Center

Për shitje
Sipërfaqja: 41,04
Çmimi: 99.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint