Tirana Real Estate

Rr. “Sami Frasheri”, Ngjitur me seline LSI, Tiranë
Tel.: +355 4 480 96 06
GSM: +355 67 20 53361, +355 68 20 53361

Dërgo pyetjen

E-maili u dergua!

Lidhje me faqen e internetit: Tirana Real Estate

Numri i rezultateve: 648

Apartament apartament me 3 dhoma Tirane, Tiranë, Kashar

Shitje
Siperfaqja: 146,00
Cmimi: 450,00 € / m² (~ 65.700,00 €)

Komerciale zyre Tirane, Tiranë

Qera
Siperfaqja: 75,00
Cmimi: 500,00

Komerciale dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Siperfaqja: 200,00
Cmimi: 1.500,00

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Siperfaqja: 70,00
Cmimi: 1.500,00 € / m² (~ 105.000,00 €)

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Siperfaqja: 56,00
Cmimi: 700,00 € / m² (~ 39.200,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Siperfaqja: 87,00
Cmimi: 800,00 € / m² (~ 69.600,00 €)

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Siperfaqja: 47,00
Cmimi: 250,00

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Siperfaqja: 80,00
Cmimi: 1.300,00 € / m² (~ 104.000,00 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint