VETEMPRONA.COM

Rr.”Abdyl Frasheri” Nr. 10, Shk. 1, Ap. 6, P.O. BOX 81 , Tiranë
Tel.: +355 4 2 244 154
GSM: +355 69 20 31900

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Lidhje me faqen e internetit: VETEMPRONA.COM

Numri i rezultateve: 33

Apartament dupleks Tirane, Tiranë, Tirane (Zona \\\\)

Shitje
Sipërfaqja: 170,00
Çmimi: 260.000,00

Apartament apartament me 3 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane (Zona e Ish bllokut, Rruga Ismail Qemali)

Shitje
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 1.800,00 1 600,00 € / m² (~ 192.000,00 €)

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane (Ish Blloku: Rr. Brigada e VIII)

Qera
Sipërfaqja: 102,00
Çmimi: 5,00 € / m² (~ 510,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Sarandë, Livadhja (Midis Sopikut dhe Vagalatit)

Shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 4,00 3,00 € / m² (~ 1.500.000,00 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint