Lajme

E Shtune, 24. nentor 2012.

Kriza në Slloveni,qeveria kursen dhe për kutitë e votimit.

TV Scan

Kutitë e votimit prej plastike transparente, që përdoren në Slloveni për procesin zgjedhor në të gjithë nivelet, për shkak të kostove të larta nuk do të përdoren më dhe do të zëvendësohen nga kuti prej kartoni.

E Shtune, 24. nentor 2012.

Monitorimi elektronik i Gjyqtarëve, ul korrupsionin.

TV Scan

Shkaku  kryesor i korrupsionit në vend, është mosmonitorimi i sistemit gjyqsor.

E Shtune, 24. nentor 2012.

Pacolli:Bashkimi kombëtar fillon nga ekonomia.

TV Scan

Bashkimi kombëtar mes Shqipërisë dhe Kosovës nis nga ekonomia dhe rritja e marrëdhënieve tregtare mes dy vendeve.

E Shtune, 24. nentor 2012.

Cannon:Titujt e pronësisë problem për bizneset britanike

TV Scan

Klima e biznesit në Shqipëri nuk është ndër më të mirat, pasi ekzistojnë disa probleme që frenojnë investimet e huaja dhe në këtë fushë ka shumë për tu bërë.

E Merkure, 7. nentor 2012.

Basha:Më shumë kreditim për bizneset.

TV Scan

Basha: Më shumë kredititim për bizneset.

E Shtune, 3. nentor 2012.

Ndihma ekonomike per bizneset sociale që punësojnë.

TV Scan

Ndihma ekonomike për biznese sociale që punësojnë.

E Shtune, 3. nentor 2012.

Shtator,kredia jep shenja gjallërimi.

TV Scan

Shtator, kredia jep shenja gjallërimi

E Enjte, 1. nentor 2012.

AMF kerkon shtimin e sigurimeve te detyrueshme.

TV Scan

AMF kërkon shtimin e sigurimeve të detyrueshme.

E Enjte, 1. nentor 2012.

9-mujori me rritje ekonomike të dobët

TV Scan

BSH: 9-mujori me rritje ekonomike të dobët.

E Marte, 30. tetor 2012.

Bizneset sociale minimizojne efektet e krizës

TV Scan

Ngritja e bizneseve sociale cilësohet si forma e re e organizimit në përgjigjje të uljes së efekteve të krizës ekonomike.

  • Kerkim
  • Kerkim i shpejt
Kerko

shembuj:
apartament me qera Tirane
bli shtepi Durres
shes apartament Emri i agjensise

Kendi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint