E Hene, 16. prill 2012.

23 Ide Dekorimi me të Gjelbër

Ngjyra e “Gjelbër” është një ngjyrë fantastike për dekorim të brendshëm, sepse ajo është si një ngjyrë neutrale që mund të punoj me ngjyra të buta delikate, por gjithashtu mund të mposhtë ato...

Sepse syri fokuson ngjyrën e gjelbër pikërisht në retinë, ajo është konsideruar ngjyra më çlodhës për syrin. Arritja e ekuilibrit të saktë të ngjyrave në dhomën tuaj të gjumit, në dhomën e ndënjes apo kuzhinë është shumë e rëndësishme, kjo është arsyeja pse për sot unë kam përgatitur një koleksion prej “23 Ide Dekorimi me të Gjelber”. Duke përdorur ngjyrën e gjelbër për një dekorim të brëndshëm është e lidhur me natyrën, barin dhe gjethet e pemëve, dhe ajo është në gjendje t'ju çlodhi dhe t’ju zhyti në mendime të këndshme.

KLIKONI KETU PER TE PARE ALBUMIN

pas
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint