Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Qera, apartament, Albania

Numri i rezultateve: 318

Apartament apartament me 4 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane (Via di Kavajes,)

Qera
Sipërfaqja: 175,00
Çmimi: 1.400,00
Njoftimi privat Dream Albania Agenzia Immobiliare, +355696062112,

Apartament apartament Tirane, Tiranë, Tirane (Comune di Parigi, Via Medar Shtylla)

Qera
Sipërfaqja: 100,00
Çmimi: 400,00 € për muaj
Njoftimi privat Dream Albania Agenzia Immobiliare, +355696062112,

Apartament Tirane, Tiranë, Tirane (Myslym Shyri Street vicino alla Direzione della polizia)

Qera
Sipërfaqja: 110,00
Çmimi: 600,00
Njoftimi privat Dream Albania Agenzia Immobiliare, +355696062112,

Apartament apartament me 3 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 600,00 € për muaj

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 160,00
Çmimi: 850,00 € për muaj
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint