Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Qera, komerciale, Albania

Numri i rezultateve: 103

Komerciale dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 300,00
Çmimi: 5.000,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë

Qera
Sipërfaqja: 75,00
Çmimi: 500,00

Komerciale dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 200,00
Çmimi: 1.500,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 47,00
Çmimi: 250,00

Komerciale dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 22,00
Çmimi: 400,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 110,00
Çmimi: 250,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 550,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 90,00
Çmimi: 400,00

Komerciale dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 416,00
Çmimi: 9,00 € / m² (~ 3.744,00 €)

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 850,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë

Qera
Sipërfaqja: 62,00
Çmimi: 350,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 65,00
Çmimi: 350,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 65,00
Çmimi: 400,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 65,00
Çmimi: 400,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 190,00
Çmimi: 700,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 138,00
Çmimi: 1.100,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 60,00
Çmimi: 290,00

Komerciale zyre Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 60,00
Çmimi: 270,00

Komerciale dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Qera
Sipërfaqja: 80,00
Çmimi: 310,00
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint