Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Qera pushim, shtepi, Albania

Numri i rezultateve: 1

Shtepi e ndare Tirane, Tiranë, Tirane

Qera pushim
Sipërfaqja: 320,00
Çmimi: 200.000,00
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint