Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Shitje, apartament, Albania

Numri i rezultateve: 398

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 320,00
Çmimi: 135.000,00
Njoftimi privat Alb Land, 0682045499

Apartament apartament me 3 dhoma Tirane, Tiranë, Kashar

Shitje
Sipërfaqja: 146,00
Çmimi: 450,00 € / m² (~ 65.700,00 €)

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 70,00
Çmimi: 1.500,00 € / m² (~ 105.000,00 €)

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 56,00
Çmimi: 700,00 € / m² (~ 39.200,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 87,00
Çmimi: 800,00 € / m² (~ 69.600,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 80,00
Çmimi: 1.300,00 € / m² (~ 104.000,00 €)

Apartament apartament me 3 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 117,00
Çmimi: 950,00 € / m² (~ 111.150,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 100,00
Çmimi: 900,00 € / m² (~ 90.000,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 106,00
Çmimi: 1.400,00 € / m² (~ 148.400,00 €)

Apartament apartament me 3 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 155,00
Çmimi: 1.350,00 € / m² (~ 209.250,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint