Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Shitje, qender tregtare, Albania

Numri i rezultateve: 9

Qender tregtare qender tregtare Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 37,00
Çmimi: 1.100,00 € / m² (~ 40.700,00 €)

Qender tregtare qender tregtare Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 185,00
Çmimi: 1.700,00

Qender tregtare qender tregtare Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 300,00
Çmimi: 3.000,00 € / m² (~ 900.000,00 €)

Qender tregtare qender tregtare Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 75,00
Çmimi: 2.000,00 € / m² (~ 150.000,00 €)

Qender tregtare qender tregtare Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 90,00
Çmimi: 120.000,00

Qender tregtare qender tregtare Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 489,00
Çmimi: 1.700,00 € / m² (~ 831.300,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint