Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Shitje, shtepi, Albania

Numri i rezultateve: 40

Shtepi Tirane, Tiranë

Shitje
Sipërfaqja: 640,00
Çmimi: 620.000,00

Shtepi Tirane, Kavajë, Golem

Shitje
Sipërfaqja: 200,00
Çmimi: 110.000,00

Shtepi ferme Tirane, Tiranë, Kamez

Shitje
Sipërfaqja: 800,00
Çmimi: 170.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Kamez

Shitje
Sipërfaqja: 300,00
Çmimi: 190,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Kamez

Shitje
Sipërfaqja: 220,00
Çmimi: 70,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 402,00
Çmimi: 300.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 400,00
Çmimi: 300.000,00

Shtepi e ndare Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 291,00
Çmimi: 450.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 200,00
Çmimi: 200.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 290,00
Çmimi: 170.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Berzhite

Shitje
Sipërfaqja: 160,00
Çmimi: 220.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 384,00
Çmimi: 190.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Kashar

Shitje
Sipërfaqja: 400,00
Çmimi: 400.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 132,00
Çmimi: 90.000,00

Shtepi Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 460,00
Çmimi: 380.000,00

Shtepi e ndare Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 300,00
Çmimi: 230.000,00

Shtepi e ndare Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 500,00
Çmimi: 650.000,00

Shtepi e ndare Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 330,00
Çmimi: 1.600,00 € / m² (~ 528.000,00 €)

Shtepi e ndare Tirane, Kavajë, Kavajë

Shitje
Sipërfaqja: 200,00
Çmimi: 250.000,00

Shtepi e ndare Tirane, Tiranë, Tirane

Shitje
Sipërfaqja: 285,00
Çmimi: 180.000,00
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint