Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Albania

Numri i rezultateve: 36

Objekte Biznesi Hapësirë shumëpërdorimshe Tirane, Tiranë, Tirane

Për shitje
Sipërfaqja: 65,00
Çmimi: 8.000.000,00 57 000,00

Apartament 3+1 - Dupleks Tirane, Tiranë, Tirane (Zona e Ish bllokut, Rruga Ismail Qemali)

Për shitje
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 1.800,00 1 600,00 € / m² (~ 192.000,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Vlorë, Vlorë, Vlore

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 61.000,00 57 000,00
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint