Toke per ndertim Vlore, Vlorë, Orikum, Çmimi: 150,00

Informacione bazë

Çmimi:
150,00 
Transaksioni:
Shitje
Kodi i njoftimit:
20100910FCQD3
Tipi i objektit:
toke
Tipi:
per ndertim
Shteti:
Albania
Zona:
Vlore, Vlorë, Orikum
Sipërfaqja:
6.000,00 m²
Tokë:
6.000,00 m²

Kontakti

Irea Property
Blv. Vlore-Skel, Kulla Aleksandria kati II, Vlore, AL 033
GSM:
+355 69 2125 229
Telefon:
69 2125 229

Dërgo pyetjen

E-maili u dergua!

Dërgo
Toke per ndertim, Vlore, Vlorë, Orikum

Përshkrim

Toke me siperfaqe 6 000 m2.Dokumentacion i plot Hipotekor ne pronsi te nje pronari te vetem e trashguar qe prej Vitit 1918.Ndodhet ne Kodren e Eksperimentalit perball shetitores se re Radhime.Zone me plan urbanistik te studiuar me perparsi turizmin Elitar.
Cmimi 150 euro/m2

Share


Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint