Toke per ndertim Vlore, Vlorë, Orikum, Cmimi: 150,00 120,00 € / m² (~ 204.000,00 €)

Informacione baze

Cmimi:
150,00 120,00 € / m² (~ 204.000,00 €) 
Transaksioni:
Shitje
Kodi i njoftimit:
20100911M26WQ
Tipi i objektit:
toke
Tipi:
per ndertim
Shteti:
Albania
Zona:
Vlore, Vlorë, Orikum
Siperfaqja:
1.700,00 m²
Toke:
1.700,00 m²

Kontakti

Irea Property
Blv. Vlore-Skel, Kulla Aleksandria kati II, Vlore, AL 033
GSM:
+355 69 2125 229
Telefon:
69 2125 229

Dërgo pyetjen

E-maili u dergua!

Dergo
Toke per ndertim, Vlore, Vlorë, Orikum

1 nga 3

Imazhi para Imazhi tjeter
Galeria

Pershkrim

Toke me siperfaqe 1 700 m2 ndodhet ne nje koder me pamje piktoreske.Zone me plan Urbanistik te perfunduar.Dokumenta te 7501 dhe ne proces legalizimi per marjen e Certifikates se Pronsis.
Cmimi 120 euro/m2

Share


Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint