Rezultati i kerkimeve : Me i shtrenjte se €, Tirane, Kerko ne shitje, Albania

Numri i rezultateve: 4

Toke jo per ndertim Tirane, Tiranë

Kerko ne shitje
Siperfaqja: 0,00
Cmimi: 45,00 € / m² (~ 522.000,00 €)

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Kerko ne shitje
Siperfaqja: 91,00
Cmimi: 930,00 € / m² (~ 84.630,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Vlorë

Kerko ne shitje
Siperfaqja: 0,00
Cmimi: 100,00 € / m² (~ 130.000,00 €)

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Kerko ne shitje
Siperfaqja: 102,78
Cmimi: 700,00 € / m² (~ 71.946,00 €)
  • Kerkim
  • Kerkim i shpejt
Kerko

shembuj:
apartament me qera Tirane
bli shtepi Durres
shes apartament Emri i agjensise

Kendi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint