Apartament apartament me 3.5 dhoma Ljubljana, Center, Šentvid, Çmimi: 220.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
220.000,00 
Transaksioni:
Kerko ne shitje
Kodi i njoftimit:
KS1574245936865
Lloji i objektit:
apartament
Tipi:
apartament me 3.5 dhoma
Shteti:
Slovenia
Zona:
Ljubljana, Center, Šentvid
Sipërfaqja:
107,10 m²
Tokë:
93,00 m²

Kontakti

Ksenija Perič
GSM:
+386 70 756 653
Telefon:
01 560 30 50
Mreža nepremičnin d.o.o.
Cesta 24. junija 23
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
GSM:
041 669-086
Telefon:
01 5603050
Fax:
01 5603055

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo

Përshkrim

Njoftime të ngjashme

Apartament apartament me 3 dhoma Ljubljana, Center

Kerko ne shitje
Sipërfaqja: 100,00
Çmimi: 300.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint