Rezultati i kerkimeve : Me i shtrenjte se €, Tirane, Vetemprona.com

Numri i rezultateve: 5

Toke per ndertim Vlore, Sarandë, Livadhja (Midis Sopikut dhe Vagalatit)

Shitje
Siperfaqja: 0,00
Cmimi: 4,00 3,00 € / m² (~ 1.500.000,00 €)

Toke per ndertim Vlore, Sarandë, Livadhja (Midis Sopikut dhe Vagalatit)

Shitje
Siperfaqja: 0,00
Cmimi: 4,00 3,00 € / m² (~ 9.000.000,00 €)
  • Kerkim
  • Kerkim i shpejt
Kerko

shembuj:
apartament me qera Tirane
bli shtepi Durres
shes apartament Emri i agjensise

Kendi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint