Enternal - Materiale Ndertimi

Rreth Nesh

Enternal sh.p.k eshte nje shoqeri me pergjesi te kufizuar, e krijuar ne vitin 1995, me Nr NIPTI J82312001G, dhe KOD FISKAL 370753.

Shoqeria Enternal sh.p.k eshte nje nder kompanite e para ne treg. Qe ne fillim te aktivitetit tone ne Shqiperi, pas nje pervoje te vyer ne vendet e Bashkimit Europian ne filluam te ofrojme sherbime ne ndertim si dhe ne tregetimin e materjaleve te ndertimit me shumice.Me energjine, seriozitetin, korektesen, cilesine, shpejtesine dhe transparencen qe na karakterizon ne arritem qe nga viti 1995 e ne vazhdim te krijojme dhe te vazhdojme ushtrimin e aktivitetit si nje Shoqeri model per tregun Shqiptare dhe rajonal.Me kalimin e viteve ne investuam ne perthithjen dhe kualifikim e stafeve si ne ndertim ashtu dhe ne tregeti, rritem ne vazhdimesi gamen e sherbimeve ne ndertim, futjen e sistemeve te reja nga me bashkekohoret e Bashkimit Europian. Rritem gamen e artikujve te ndertimit ne menyre qe klientet, tregetaret, investitoret, firmat e ndertimit te gjejne tek ne gjithcka qe i nevojitet per projektet e tyre.Aktivitet kryesore te shoqerise jane:

 • Ndertim i objekteve civile dhe industriale.

 

Shoqeria Enternal tregton materiale ndertimi me shumice me distributor ne te gjithe territorin shqipetar.
Partneret e Enterna jane :

 

 


STRUKTURA E KOMPANISE

Shoqëria Enternal eshte e perbere nga nje administrate e qendrueshme si dhe specialist ne fushen e ndertimit, te specializuar ne vende te Bashkimit Europian:

Sherbime

Shoqeria ENTERNAL merr persiper te realizoje punime ne ndertim si:

 • PUNIME ME BETON / ARME
 • NDERTIME MURESH
 • SUVATIME
 • PUNIME TERMO & HIDROIZOLIMI NE TARRACA & BODRUME
 • NDERTIME SHTRESASH
 • NDERTIME FASADASH
 • NDERTIME TAVANESH
 • PUNIME RIFINITURE
 • MATERIALE DEKORATIVE PER TAVANE, BARE,ZYRA,RECEPSIONE,BANAQE, VESHJE TAVOLINASH, KOLONASH, ETJ.


Kontakt

Zyrat: Blv. Zogu I, Qender biznesi
prane stacionit te trenit,Tirane
Magazinat qendrore: Vore
Te.l: +355 4 4504122
Fax: +355 4 4504123
E-mail:
info@enternal.com
Web:
www.enternal.com

Share

 • Kerkim
 • Kerkim i shpejt
Kerko

shembuj:
apartament me qera Tirane
bli shtepi Durres
shes apartament Emri i agjensise

Kendi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint