Neptun

NEPTUNE

Historia

Neptun ka nisur aktivitetin në vitin 1993, në një dyqan modest në bulevardin kryesor të Tiranës. Hap pas hapi, Neptun u transformua në një nga kompanitë më të mëdha në vend, me një rrjet të gjerë dyqanesh në Tiranë e rrethe. Hapja e dyqanit të parë në rrethe rezulton në vitin 2001 me celjen e dyqanit të Fierit.

Në vitin 2005, Neptun shfaq një koncept të ri me dyqanin më të madh të tij, në Qëndrën Tregtare “Univers.
Dhe sot Neptun numëron 11 dyqane në gjithë Shqipërinë, ku katër janë në Tiranë, ndërsa dyqanet e tjera në Durrës, Fier, Vlorë, Lushnjë, Shkodër ,Korçë dhe Elbasan, duke përfaqësuar kështu zinxhirin më të madh të shitjes me pakicë të pajisjeve elektronike.

Rrjeti i dyqaneve Neptun ndodhet gjithashtu në 5 vende të Ballkanit në Kosovë, Maqedoni, Serbi Shqiperi e Mali te Zi. Fokusimi tek konsumatori, kombinimi i qëndrueshëm i vlerave, shumëllojshmëria e produkteve, shërbimeve, kanë bërë që Neptun, të jetë një nga kompanitë udhëheqëse e prestigjioze në tregun e pajisjeve elektronike në Shqipëri.
Në vitin 2009 kompania Neptun krijoi një koncept të ri të imazhit të saj, tashmë prezent në të gjitha fushatat dhe publikimet e kompanise.

Kompania vepron në fushën e shitjeve me pakicë e shumicë dhe është pjesë e BALFIN GROUP. Një nga grupet më të mëdha e më të suksesshme të biznesit shqiptar, aktiviteti kryesor i të cilit është shitja me pakicë dhe zhvillimi i pronës. Neptun, është një kompani që gjatë gjithë aktivitetit ka shënuar progres. Kjo është arritur duke ofruar shërbimet më të mira, mundësi të shkëlqyera për karrierë për të gjithë stafin, si edhe duke sjellë çdo vit teknologjinë më të fundit të produkteve e markat më të njohura në botë.

Cfare ne Ofrojme!

Neptun ka një sukses të garantuar gjithmonë në treg, kjo falë markave e cilësisë që ofron në çdo kohë. Ka një larmi të madhe pajisjesh elektroshtëpiake, audio dhe video, dixhitale, pajisje për zyra, IT, produkte të kujdesit personal, si dhe shumë pajisje të tjera të markave më të njohura nga kompanitë më prestigjioze në botë, të tilla si:

Samsung, Sony, Panasonic, Philips, Bosch, Beko, Tefal, Rowenta, Moulinex,
Krups, Olimp, Hama, Aquip, Kodak, Braun, Duracell, Indesit,
Ariston, Daewoo, Hyundai, etj.


Fuego është gjithashtu një tjetër markë e pranishme në tregun shqiptar. Kompania e ofron këtë mundësi në mënyrë që konsumatorët të blejnë produkte të një teknologjie të përparuar me çmime shumë ekonomike.

Neptun udhëhiqet nga parimi për t’iu ofruar klientëve të tij një cilësi shumë të mirë. Kjo është arsyeja që produktet që ofrohen zgjidhen me saktësi nga kompanitë më të mira në botë.

 Strategjia
 

Neptun është kompania udhëheqëse në shitjen e produkteve elektronike
në Shqipëri. Operon në një biznes ndërkombëtar në 6 vende të Ballkanit Perëndimor. Hyn në treg me anë të formateve moderne të shitjeve, duke iu ofruar konsumatorëve një gamë produktesh e shërbimesh të plota e gjithë përfshirëse.

Shtyllat më të forta ku mbështet strategjia e biznesit janë :

  • Fokusimi tek konsumatori me anë të kombinimit të fortë dhe të qëndrueshëm të vlerave, shumëllojshmërisë e shërbimeve.
  • Formulimi i biznesit me orientim ndaj klientit, si edhe për të krijuar eksperiencë blerjeje të pakrahasueshme në dyqane.
  • Rritje e investimeve në teknologji, në mjete programimi dhe trajnime, që përmirësojnë efikasitetin - rendimentin operacional dhe financiar.
  • Ekspansion - shtrirje rajonale e shpejtë e pozicioneve fituese - kyçe

 


Sherbimet


Sherbime te Personalizuara

Produkte te Certifikuara

Pikat
Na Kontaktoni

Sherbimi
Financiar
 
Markat
Boterore
 
Garanci
Produkti
 
Qendra Sherbimit
Te Autorizuar
 
Transport dhe
Instalim


 

NEPTUN QTU

Qyteti : Tiranë
Adresa : Autostrada Tirane-Durres, Km 6
Tel :+355 423 800 66
Fax: +355 423 800 68
E-mail: 003manager@neptun.al
Web: www.neptun.com.al

Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale : 3000 m2


 
NEPTUN Kolonat

Qyteti : Tiranë
Adresa: Kollonat , Sheshi “Avni Rustemi ”
Tel : +355 422 74 256
Fax: +355 422 74 256
E-mail: 108manager@neptun.al
Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale : 300 m2
NEPTUN Komuna

Qyteti : Tiranë
Adresa: “Komuna e Parisit” kompleksi KIKA
Tel: +355 42320849
Fax: +355 42320849
E-mail: 109manager@neptun.al
Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale : 400 m2

 
NEPTUN Tregu

Qyteti: Tiranë
Adresa: Rr. Ali Demi (tregu elektrik)
Tel: +355 423 74 953
Fax: +355 423 74 953
E-mail: 105manager@neptun.al
Hapsira Komerciale : 210 m2

 
NEPTUN Fieri

Qyteti: Fier
Adresa: Qendra Tregetare Univers
Tel: +355 034 249 761
E-mail: 102manager@neptun.al
Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 600 m2

 
NEPTUN Durres

Qyteti: Durrës
Adresa:Qendra tregetare Blu Star
Tel: +355 052 238 229
Fax: +355 052 238 229
E-mail: 101manager@neptun.al
Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 600 m2

 
NEPTUN Korce

Qyteti: Korce
Adresa: Rr. 6 Deshmoret ish Borova
Tel: +355 822 57 541
Fax: +355 822 57 541
E-mail: 104manager@neptun.al
Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 300 m2

 
NEPTUN Vlora

Qyteti: Vlorë
Adresa: Qendra Tregetare RIVIERA
Tel: +355 033 231 393/94
Fax: +355 033 231 393
E-mail: 107manager@neptun.al
Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 600 m2

 
NEPTUN SHkodra

Qyteti: Shkoder
Adresa: Rr. Clirimi, lgj. Vojo Kushi
Tel: +355 22 255 884
Fax: +355 22 255 884
E-mail: 110manager@neptun.al
Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 300 m2

 
NEPTUN Lushnje

Qyteti: Lushnje
Adresa: Bulevardi Kryesor lgj.
Xhevdet Neprevishta
Tel: +355 35 22 6719
Fax: +355 35 22 6719
E-mail: 106manager@neptun.al
Orari punes: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 250 m2
NEPTUN Elbasan

Qyteti: Elbasan
Adresa: Rr. “Qemal Stafa”,
pallati prane ish Deges Ushtarake.
TEL: +355 5 4254 535
FAX: +355 5 4245 535
E-mail: 112manager@neptun.al
Hapur çdo dite 09:00 – 21:00.
Hapsira Komerciale : 300 m2

 

 

  • Kerkim
  • Kerkim i shpejt
Kerko

shembuj:
apartament me qera Tirane
bli shtepi Durres
shes apartament Emri i agjensise

Kendi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint