Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Kërkojmë të blejmë, Apartament, Albania

Numri i rezultateve: 2

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Kërkojmë të blejmë
Sipërfaqja: 91,00
Çmimi: 930,00 € / m² (~ 84.630,00 €)

Apartament apartament Tirane, Tiranë

Kërkojmë të blejmë
Sipërfaqja: 102,78
Çmimi: 700,00 € / m² (~ 71.946,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint