Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Kërkojmë të blejmë, Tokë, Albania

Numri i rezultateve: 2

Tokë Jo për ndërtim Tirane, Tiranë

Kërkojmë të blejmë
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 45,00 € / m² (~ 522.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Vlorë, Vlorë

Kërkojmë të blejmë
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 100,00 € / m² (~ 130.000,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint