Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Për qira, Albania

Numri i rezultateve: 497

Apartament Tirane, Tiranë, Tirane (St. di Dibra, a Selvia)

Për qira
Sipërfaqja: 110,00
Çmimi: 450,00 € në muaj
Njoftimi privat Dream Albania Agenzia Immobiliare, +355696062112,

Objekte Biznesi Magazinë Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 850,00
Çmimi: 2.300,00

Objekte Biznesi Magazinë Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 150,00
Çmimi: 500,00

Objekte Biznesi Zyrë Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 160,00
Çmimi: 1.800,00

Objekte Biznesi dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 240,00
Çmimi: 2.000,00

Objekte Biznesi dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 300,00
Çmimi: 5.000,00

Apartament Dhomë Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 45,00
Çmimi: 600,00

Apartament Tirane, Tiranë, Tirane (Myslym Shyri Street vicino alla Direzione della polizia)

Për qira
Sipërfaqja: 110,00
Çmimi: 600,00
Njoftimi privat Dream Albania Agenzia Immobiliare, +355696062112,

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 74,00
Çmimi: 350,00 € në muaj

Apartament 3+1 - Dupleks Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 600,00 € në muaj

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 160,00
Çmimi: 850,00 € në muaj

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 85,00
Çmimi: 400,00 € në muaj
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint