Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Për shitje, Tokë, Albania

Numri i rezultateve: 85

Tokë Investim Durres, Durrës (Kryemedhenj, Durres, Albania)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 14.000,00
Njoftimi privat 0682045499

Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë, Sarande

Për shitje
Sipërfaqja: 2.000,00
Çmimi: 120,00 € / m² (~ 240.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Tirane, Tiranë, Tirane

Për shitje
Sipërfaqja: 4.700,00
Çmimi: 120,00 € / m² (~ 564.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Vlorë, Vlorë, Vlore

Për shitje
Sipërfaqja: 3.000,00
Çmimi: 50,00 € / m² (~ 150.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Durres, Durrës (Fshati Rinia, Durres)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 50,00 € / m² (~ 3.000.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë, Livadhja (Midis Sopikut dhe Vagalatit)

Për shitje
Sipërfaqja: 500.000,00
Çmimi: 5,00 € / m² (~ 2.500.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Vlorë, Vlorë (Zona turistike e Jales)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 210,00 € / m² (~ 4.200.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë, Ksamil (Zona turistike e Ksamilit)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 60,00 € / m² (~ 60.000.000,00 €)

Tokë Jo për ndërtim Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 70,00 € / m² (~ 700.000,00 €)

Tokë Bujqësore Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 100.000.000,00

Tokë Për ndërtim Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 400.000,00

Tokë Për ndërtim Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 70,00 € / m² (~ 1.750.000,00 €)

Tokë Bujqësore Durres, Durrës

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 17.000,00

Tokë Për ndërtim Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 400,00 € / m² (~ 4.000.000,00 €)

Tokë Jo për ndërtim Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 55,00 € / m² (~ 182.600,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint