Rezultati i kërkimeve : Më i shtrenjtë se €, Qera pushim, Albania

Numri i rezultateve: 12

Shtepi E ndarë Tirane, Tiranë, Tirane

Qera pushim
Sipërfaqja: 320,00
Çmimi: 200.000,00

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Qera pushim
Sipërfaqja: 77,00
Çmimi: 75.000,00

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Qera pushim
Sipërfaqja: 89,00
Çmimi: 2.500,00 € / m² (~ 222.500,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Vlorë, Vlorë, Vlore

Qera pushim
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 350,00
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint