Rreth Sarandës

Saranda përfaqëson një prej ekosistemeve më të pasura me ndikime të dyfishta në tokë dhe në det në lidhje me zhvillimin e turizmit. Në anën jugore ndodhet gadishulli i Ksamilit dhe Butrinti, dy zona karakteristike për bukurinë e rrallë në lidhje me natyrën, potencialet ekologjike dhe vlerat arkeologjike. Qyteti i Sarandës përfshihet në një rreth të rrallë hidrografik për shkak të burimeve ujore dhe veçantisë së tyre, duke përfshirë lumin Bistrice, lumin Kalasa, lumin Pavlla, liqenin Buthrotum, si dhe burime të forta të Navaricës. Saranda ruan në gjirin e vet një thesar mijëvjeçar të një qytetërimi dhe kulture të lashtë, gjurmët e të cilave janë të pranishme edhe sot. Në Antikitet është e njohur me emrin Ohnesm, bazuar në legjendën e Trojanit sipas Virgjilit.

Numri i rezultateve: 42

Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë, Sarande

Për shitje
Sipërfaqja: 2.000,00
Çmimi: 120,00 € / m² (~ 240.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë, Livadhja (Midis Sopikut dhe Vagalatit)

Për shitje
Sipërfaqja: 500.000,00
Çmimi: 5,00 € / m² (~ 2.500.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë, Ksamil (Zona turistike e Ksamilit)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 60,00 € / m² (~ 60.000.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë (Sarand qender)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 130.000,00
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint