Shto njoftim

Regjistrimi për reklamim të pasurive të patundshme ju mundësohet gjithë personave fizikë, të cilët shesin, japin me qera, marrin me qera apo blejnë pasuri të patundshme. Çdo person fizik mundet të fusi vetëm një reklamë prone të patundshme. Reklama është aktive vetëm 30 ditë, nga dita që personi regjistrohet në portalin vetemprona.com. Pas 30 ditëve reklama e pronës së patundshme fshihet automatikisht.

i përgjithshëm
Transaksioni:
Shteti:
Krahina:
Zona:
Zona:
Zona e detajuar:
Adresa:
kusht:
Lloji i objektit:
Tipi:
Viti i ndërtimit:
Viti i rinovimit:
Data e hyrjes:
Sipërfaqja m²:
Tokë m²:
kati:
nr. i kateve:
Përshkrim:
Pajisje
Të tjera
informacion rreth shitësit dhe çmimit
Emri dhe Mbiemri:
Telefon:
E-mail:
çmimi €:
imazhe
fotografi 1:
fotografi 2:
fotografi 3:
fotografi 4:
fotografi 5:
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint