Rreth Tiranës

Tirana është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Shqipërisë. Ajo ka një histori shumë të vjetër, që daton që nga epoka paleolitike, e cila daton 10.000 deri 30.000 vjet më parë. Vendbanimet më të vjetra janë gjetur në afërsi të malit të Dajtit dhe shpellës së Pëllumbasit. Tirana dhe rrethinat e saj janë të mbushura me toponimet ilire. Ilirët e quajtën vendbanimin Tërana.

Por vetë qyteti është i ri, më shumë se 400 vjeçar. Ajo u themelua në vitin 1614 nga Sulejman Pashë Bargjini një zotërin feudal i asaj kohe nga ky rajon. Vendodhja e saj gjeografike, e vendosur në mes të maleve dhe detit, në zemër të Shqipërisë, e bënin këtë qytet më atraktiv për të gjithë njerëzit, duke i inkurajuar ata të zhvendoseshin në Tiranë.

Numri i rezultateve: 1013

Objekte Biznesi dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Për shitje
Sipërfaqja: 320,00
Çmimi: 2.000,00 € / m² (~ 640.000,00 €)

Apartament Tirane, Tiranë, Tirane (St. di Dibra, a Selvia)

Për qira
Sipërfaqja: 110,00
Çmimi: 450,00 € në muaj
Njoftimi privat Dream Albania Agenzia Immobiliare, +355696062112,

Objekte Biznesi Magazinë Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 850,00
Çmimi: 2.300,00

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Për shitje
Sipërfaqja: 76,00
Çmimi: 84.000,00

Objekte Biznesi Magazinë Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 150,00
Çmimi: 500,00

Objekte Biznesi Zyrë Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 160,00
Çmimi: 1.800,00

Objekte Biznesi dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 240,00
Çmimi: 2.000,00

Objekte Biznesi dyqan Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 300,00
Çmimi: 5.000,00

Apartament Dhomë Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 45,00
Çmimi: 600,00

Apartament Tirane, Tiranë, Tirane (Myslym Shyri Street vicino alla Direzione della polizia)

Për qira
Sipërfaqja: 110,00
Çmimi: 600,00
Njoftimi privat Dream Albania Agenzia Immobiliare, +355696062112,

Apartament apartament me nje dhome Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 74,00
Çmimi: 350,00 € në muaj

Apartament 3+1 - Dupleks Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 120,00
Çmimi: 600,00 € në muaj

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 160,00
Çmimi: 850,00 € në muaj

Apartament apartament me 2 dhoma Tirane, Tiranë, Tirane

Për qira
Sipërfaqja: 85,00
Çmimi: 400,00 € në muaj
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint