Abonohu

Në këtë faqe ju mund të rregjistroheni për të marrë e-mail nga Vetemprona.com sa herë që shtohet në portalin tonë një njoftim i ri që përputhet me kriteret tuaja.
E-maili dërgohet një herë në ditë dhe përfshin të gjitha njoftimet e reja që janë publikuar në atë ditë.

Zgjidhni kriteret në formularin e mëposhtëm.

Nqs jeni duke blerë një pasuri të paluajtshme, tek hapsira Transaksioni zgjidhni opsionin SHITJE, nëse jeni duke shitur një pasuri të paluajtshme dhe dëshironi të merrni njoftime nga blerësit, zgjidhni opsionin KËRKO NË SHITJE. Nëse kërkoni një pasuri të paluajtshme për qira, zgjidhni opsionin QIRA, nëse dëshironi të jepni një pasuri të paluajtshme me qira zgjidhni opsionin KËRKO NË QIRA.

Transaksioni:
Shteti:
Krahina:
Lloji i objektit:
Çmimi në €:
Sipërfaqja nga m²:
e-mail:
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint