Albania Prestige

Rr.“George W.Bush”, Godina Edal Center, Kati I-re, Dhoma Nr. 104, Tira, Tiranë, Tiranë

Dërgoni Kërkesën

Lidhje me faqen e internetit: Albania Prestige

Apartament Garsoniere Për shitje

 • 1.100,00 € / m²
 • 60,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Dupleks Për qira

 • 2.000,00 €
 • 220,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Dupleks Për qira

 • 1.200,00 €
 • 170,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Dupleks Për qira

 • 1.800,00 €
 • 281,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Dupleks Për qira

 • 2.000,00 €
 • 400,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë E ndarë Për qira

 • 1.400,00 €
 • 200,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë E ndarë Për qira

 • 700,00 €
 • 90,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë E ndarë Për shitje

 • 1.000,00 € / m²
 • 521,00 m²
 • 955,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë E ndarë Për qira

 • 4.500,00 €
 • 750,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për qira

 • 450,00 €
 • 40,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 1.800,00 € / m²
 • 54,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 1.800,00 € / m²
 • 50,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Zyrë Për qira

 • 6.000,00 €
 • 1.100,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Zyrë Për qira

 • 18,00 € / m²
 • 384,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 36,00 € / m²
 • 4.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 50,00 € / m²
 • 60.000,00 m²
 • Durrës, Durrës

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 30,00 € / m²
 • 3.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 210,00 € / m²
 • 20.000,00 m²
 • Vlorë, Vlorë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 160,00 € / m²
 • 5.500,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 60,00 € / m²
 • 1.000.000,00 m²
 • Vlorë

Apartament apartament me 2 dhoma

Durrës, Durrës

 • Për shitje
 • 75.000,00 €
 • 100,00 m²
Shitet apartament me siperfaqe 100 m2, perfshire dy dhoma, dy ballkone, nje banjo, kend gatimi dhe ngrenjeje, si dhe dhome ndenjtje me pamje fantastike ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.100,00 €
 • 93,00 m²
I sapo ndertuar, apartament modern me dy dhoma gjumi, eshte ofruar perr shitje ne katin e 6-te, nga 9-kate qe ka Pallati. Apartamenti ka ne perberjen ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.100,00 € / m²
 • 60,00 m²
Apartament shume I kendshem eshte ofruar per shitje ne Rr.e Durresit, 60m2 siperfaqe, ne katin e trete me hipoteke. Apartamenti perbehet nga nje ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 130,00 m²
Apartament shume i mire i disponueshem per nje kohe te gjate me qira , ndodhet në katin e 7-të të një ndërtese të re me ashensor.Prona përbëhet ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.000,00 €
 • 150,00 m²
Apartament shume i mire i ndodhur në katin e njëmbëdhjetë të një ndertese te re 13 - katëshe është ofruari mobiluar dhe eshte i disponueshem ...

Apartament Dupleks

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 220,00 m²
Nje dubleks i bukur ne katet e siperme te Pallitit ku ai ndodhet,me tarrace te madhe, eshte ne dispozicion per qira afatgjate (afati min.eshte nje ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com