BYLIS IMOBILIARE

Rr. Jordan Misja, perball Hipotekes, 1001 Tirana, Albania, Tiranë, Tiranë

Dërgoni Kërkesën

Lidhje me faqen e internetit: BYLIS IMOBILIARE

Apartament apartament me 2 dhoma Për shitje

 • 400,00 € / m²
 • 60,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament 2+1 Për shitje

 • 500,00 € / m²
 • 107,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Apartament Për shitje

 • 75.000,00 €
 • 118,50 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Apartament Për shitje

 • 85.000,00 €
 • 132,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Apartament Për shitje

 • 700,00 €
 • 108,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Apartament Për shitje

 • 1.000,00 € / m²
 • 55,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Apartament Për shitje

 • 45.000,00 €
 • 100,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Apartament Për shitje

 • 80.000,00 €
 • 100,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë Shtëpi në rresht Për shitje

 • 400,00 € / m²
 • 93,60 m²
 • 3.009,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë Shtëpi në rresht Për shitje

 • 2.000,00 € / m²
 • 500,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë Shtëpi në rresht Për shitje

 • 2.800,00 € / m²
 • 460,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë Shtëpi në rresht Për shitje

 • 1.500.000,00 €
 • 300,00 m²
 • 700,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë Shtëpi në rresht Për shitje

 • 1.100.000,00 €
 • 1.225,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë Shtëpi në rresht Për shitje

 • 1.500.000,00 €
 • 1.200,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë Shtëpi në rresht Për shitje

 • 2.700.000,00 €
 • 1.200,00 m²
 • 1.400,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë Shtëpi në rresht Për shitje

 • 2.500.000,00 €
 • 806,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Ambjent shumëpërdorimësh Për shitje

 • 1.500.000,00 €
 • 300,00 m²
 • 1.500,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 100.000,00 €
 • 50,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 100.000,00 €
 • 50,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 75.000,00 €
 • 50,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 75.000,00 €
 • 50,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Magazinë Për qira

 • 250,00 €
 • 150,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 130.000,00 €
 • 45,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 75.000,00 €
 • 24,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Jo për ndërtim Për shitje

 • 70,00 € / m²
 • 10.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 400.000,00 €
 • 640,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 70,00 € / m²
 • 25.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Bujqësore Për shitje

 • 17.000,00 €
 • 24.000,00 m²
 • Durrës, Durrës

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 400,00 € / m²
 • 10.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Jo për ndërtim Për shitje

 • 55,00 € / m²
 • 3.320,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Jo për ndërtim Për shitje

 • 25,00 € / m²
 • 25.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 12,00 € / m²
 • 42.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Jo për ndërtim Për shitje

 • 10,00 € / m²
 • 250.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

ndërtesë te tjera Me fermë Për shitje

 • 110.000,00 €
 • 262,00 m²
 • 1.500,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 900,00 € / m²
 • 80,40 m²

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 900,00 €
 • 97,00 m²

Qendër tregtare Qendër tregtare

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.100,00 € / m²
 • 37,00 m²
Shitet dyqan me siperfaqe 37m2 kati-pare cmimi 1100€/m2 adresa erballe shkolles se kamzes.

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 400,00 € / m²
 • 60,00 m²
Shiten apartamente 1+1 me siperfaqe 60m2 kati-pare dhe VII banim cmimi 400€/m2 adresa erballe shkolles se kamzes.

Apartament 2+1

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 500,00 € / m²
 • 107,00 m²
Shtet apartament 2+1 me siperfaqe 107m2 kati-VII banim cmimi 500€/m2 adresa tek Astiri rruga dytesore .Blloku i pallateve i perfunduar i ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 110,00 €
Jepet me qera apartament me adrese rruga e lavatrices afer shkolles Qazim Turdiu kati-I gjysem e kompletuar cmimi 15.000leke ne muaj.

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com