VETEMPRONA.COM

Dërgoni Kërkesën

Lidhje me faqen e internetit: VETEMPRONA.COM

Apartament Garsoniere Për shitje

 • 68.000,00 €
 • 60,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Dupleks Për shitje

 • 260.000,00 €
 • 170,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament apartament me 3 dhoma Për shitje

 • 1.600,00 € / m² 1.800,00 € / m²
 • 120,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament Garsoniere Për shitje

 • 850,00 € / m²
 • 55,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament apartament me 2 dhoma Për shitje

 • 1.150,00 € / m²
 • 94,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Apartament apartament me 3 dhoma Për shitje

 • 1.250,00 € / m²
 • 115,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë E ndarë Për qira

 • 3.500,00 € 4.000,00 €
 • 500,00 m²
 • 2.250,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë E ndarë Për shitje

 • 85.000,00 €
 • 300,00 m²
 • 400,00 m²
 • Durrës, Durrës

Vilë E ndarë Për shitje

 • 850.000,00 €
 • 640,00 m²
 • 500,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Vilë E ndarë Për qira

 • 3.500,00 €
 • 640,00 m²
 • 500,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Zyrë Për qira

 • 1.500,00 €
 • 200,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Magazinë Për qira

 • 7.000,00 €
 • 2.750,00 m²
 • 5.000,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Zyrë Për qira

 • 650,00 € 750,00 €
 • 120,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Zyrë Për qira

 • 5,00 € / m²
 • 102,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 1.200,00 € / m²
 • 60,00 m²
 • Vlorë

Objekte Biznesi Dyqan Për shitje

 • 1.500,00 € / m²
 • 33,00 m²
 • Vlorë

Objekte Biznesi Dyqan Për qira

 • 8,00 € / m²
 • 82,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për qira

 • 8,00 € / m²
 • 165,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Objekte Biznesi Dyqan Për qira

 • 8,00 € / m²
 • 100,00 m²
 • Tiranë, Tiranë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 5,00 € / m²
 • 500.000,00 m²
 • 500.000,00 m²
 • Vlorë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 40,00 € / m²
 • 3.400,00 m²
 • Durrës, Durrës

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 3,00 € / m² 4,00 € / m²
 • 3.000.000,00 m²
 • Vlorë

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 50.000,00 €
 • 350,00 m²
 • Fier, Fier

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 77,00 € / m²
 • 3.000,00 m²
 • Durrës, Durrës

Tokë Për ndërtim Për shitje

 • 3,00 € / m² 4,00 € / m²
 • 330.000,00 m²
 • Vlorë

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.500,00 €
 • 200,00 m²
Ne Autostraden Tr - Dr, km 2, ne rrugen dytesore, ne nje godine 3 kateshe jepen me qera kati i dyte dhe kati i trete perkatsisht me nga 200 m2 secili. Ambjentet ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 7.000,00 €
 • 2.750,00 m²
 • 5.000,00 m²
Ne Autostraden Tirane-Durres, km 7, prane Ecomarket jepet me qera nje magazine me siperfaqe pre 2750 m2 dhe me nje siperfaqe toke 5000 m2. Ndertesa ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 650,00 € 750,00 €
 • 120,00 m²
Jepet me qera ne Bulevardin Zog i Pare. 100 m nga Hotel Tirana Internatuinal, nje ambjent me siperfaqe 120 m2 i perbere nga 4 zyra. aneks funksional,banjo ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 5,00 € / m²
 • 102,00 m²
Jepet zyre me qira në zonën e Bllokut: Rr. Brigada e VIII, kati i parë në një ndërtesë 4 kate dhe ka nje siperfaqe prej 102 m2 . Vendi ndodhet ...

Objekte Biznesi Dyqan

Vlorë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 60,00 m²
Ka filluar shitja e dyqaneve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Dyqanet qe disponohen jane me siperfaqe 33 m2 dhe me siperfaqe ...

Objekte Biznesi Dyqan

Vlorë

 • Për shitje
 • 1.500,00 € / m²
 • 33,00 m²
Ka filluar shitja e dyqaneve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Dyqanet qe disponohen jane me siperfaqe 33 m2 dhe me siperfaqe ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com