Filtro

Kërko me kod njoftimi

719 Numri i rezultateve

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 77.000,00 €
 • 94,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri. Apartament 2+1+ wc+bll, me siperfaqe 94 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pa banuar me pare, orientohet ne Lindje, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Kultures. Apartament 2+1+1 dhome gatimi dhe ngrenie + 2 WC, me siperfaqe 80 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 145,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Rexhep Jella, Blloku i Vilave Selite. Apartament 3+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 145 m2, ishtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e dyte te nje vile. Apartamenti eshte i mobiluar 2 AC, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 98,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Marko Bocari, prane Liqenit. Apartament 1+1+wc+2bll, me siperfaqe 98 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 90,00 €
 • 125,00 m²
Tirane, shesim apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc me siperfaqe 125 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka dokumenta te rregullta pronesie, shitet vetem ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 700,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ismail Qemali. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, me sistem ngrohje ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 65,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 65 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha, prane Farmacise Greke. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Sami Frsheri. Apartament 1+1+wc, me siperfaqe 60 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ka sistem ngrohes qendror, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 45.000,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Kongresi Manastirit. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 75 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti ka 2 AC, ka dokumenta te rregullta ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 115,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 Rr. Sami Frasheri. Apartament 2+1+2wc+blk me siperfaqe 115 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 8 te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar dhe i pajisur me 3 Kondicioner, Telefon, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 55.000,00 €
 • 107,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko , Unaza e Madhe. Apartament 2+1+1Wc me siperfaqe 107 m2, i shtruar me parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti orientohet ne Jug, shitet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 650,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kodra e Diellit. Apartament 1+1+2WC, me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, me parking personal, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 91,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ebasanit. Apartament 2+1+ WC + Bll, me siperfaqe 91 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, tel, internet, orientohet ne Jug –Lindje. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 95.000,00 €
 • 106,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 prane Kopshtit Botanik. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 106 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, 1 AC, orientohet ne Jug-Perendim. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 106,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 106 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.400,00 € / m²
 • 106,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 106 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 71,00 m²
Tirane, japim me qira Apartmament 1+1 tek Liqeni. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 71 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug-Perendim. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 65,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 65 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 4 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 200,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 4+1 ne Rr. Irfan Tomini, prane Bllokut te Vilave Selite. Apartament 4+1+1 dhome gatimi +2WC+1Bll, me siperfaqe 200 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri.Apartamenti ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.350,00 € / m²
 • 155,00 m²

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 850,00 €
 • 155,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Kodra e Diellit. Apartament 3+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 155 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte pjeserisht i mobiluar, orientohet ne ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 71,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 Rr. Ismail Qemali, prane Liceut Artistik. Apartament 1+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 71m2 i shtruar me pllake,ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 330,00 €
 • 67,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 1+1 +wc+Bll, me siperfaqe 67 m2, eshte i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kavajes. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1AC, orientohet ne Lindje. Cmimi 400 Euro/muaj. _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 170.000,00 €
 • 144,00 m²
Tirane, shesim Apartament 3+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 3+1+2WC+3Bll, me siperfaqe 144 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katine e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, me dokumenta te rregullta ...

Apartament Garsoniere

Durrës, Durrës

 • Për shitje
 • 25.000,00 €
 • 57,00 m²
Durres, shesim Apartament 1+1 tek URT. Apartament 1+1+1WC, me siperfaqe 57 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Perendim. Cmimi 25000 Euro. _________________________________________ ...

Apartament Dhomë

Durrës, Durrës

 • Për shitje
 • 57.750,00 €
 • 105,00 m²
Durres, shesim Apartament 2+1 ne Lagja Nr. 6. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 105 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Perendim. Cmimi 57750 Euro. _________________________________________ ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Durrës, Durrës

 • Për shitje
 • 57.420,00 €
 • 99,00 m²
Durres, shesim Apartament 2+1 ne Lagja Nr. 6. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 99 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com