Filtro

Kërko me kod njoftimi

720 Numri i rezultateve

Apartament apartament me 2 dhoma

Durrës, Durrës

 • Për shitje
 • 57.420,00 €
 • 99,00 m²
Durres, shesim Apartament 2+1 ne Lagja Nr. 6. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 99 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Durrës, Durrës

 • Për shitje
 • 50.760,00 €
 • 108,00 m²
Durres, shesim Apartament 2+1 ne Lagja Nr. 6. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 108 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me dokumeta te rregullta pronesie, orientohet ...

Apartament Garsoniere

Durrës, Durrës

 • Për shitje
 • 13.050,00 €
 • 29,00 m²
Durres, shesim Garsoniere ne Shkembin e Kavajes. Garsoniere me siperfaqe 29 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Garsoniere shitet e mobiluar, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 13050 Euro. I negociueshem. ...

Apartament Garsoniere

Durrës, Durrës

 • Për shitje
 • 23.400,00 €
 • 52,00 m²
Durres, shesim Apartament 1+1 ne Shkembin e Kavajes. Apartament 1+1+1 WC+1Bll, me siperfaqe 52 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet e katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 166,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Ibrahim Rrugova, zona Bllok. Apartament me siperfaqe 166 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti organizohet ne 3 dhoma gjumi, dhome ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+1WC, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Gjik Kuqali. Apartament 1+1+ 2 WC +2 Bll me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Gjik Kuqali. Apartament 1+1+ 2 WC +2 Bll me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 820,00 € / m²
 • 74,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Bulevardin Barjam Curri, prane Bllokut Vasil Shanto. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 74 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me ...

Apartament Garsoniere

Vlorë, Vlorë

 • Për shitje
 • 850,00 €
 • 63,00 m²
Vlore, shesim Apartamente 1+1 ne Ujin e Ftohte. Apartamente 1+1+1WC+2 Bll, me siperfaqe 63-110 m2, te shtruar ne pllake, ndodhen ne nje pallat te ri, me mundesi zgjedhje kati, post parkimi me cmim 8000 Euro, ndodhet ne nje zone te ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 112,00 m²
Tirane, Japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament 2+1+2wc+verande, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC, telefon, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.800,00 € / m²
 • 72,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Rr. Pjeter Bogdani, prane Shkolles “Edit Durham”. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 72 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 135,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 2+1+1 studio+2 WC+1Bll, me siperfaqe 135, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 780,00 € / m²
 • 76,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Rr. Jordan Misja, prane Hipotekes. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 76 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Cmimi 780 Euro/m2 ______________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 € / m²
 • 112,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Jordan Misja, prane Hipotekes. Apartament 2+1+2WC, me siperfaqe 112 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 12-te te nje pallati te ri. Cmimi 800 Euro/m2. __________________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 € / m²
 • 108,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Jordan Misja, prane Hipotekes. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 108 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Cmimi 800 Euro/m2. __________________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.200,00 €
 • 169,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 3+1+1 dhome gatimi+2WC+1Bll, me siperfaqe 169 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 62,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Budi, prane Drejtorise se Higjenes. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 62 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 150,00 m²
Tirane, Japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Dervish Hima. Apartament 3+1+2Wc+2bll+depo, me siperfaqe 150 m2, eshte i shtruar me pllake+parket, ndodhet ne katin e 8-te nje pallat te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 100.000,00 €
 • 94,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane Gjimnazit “Qemal Stafa”. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 94 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 112,00 m²
Tirane, Japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament 2+1+2wc+verande, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC, telefon, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 45,00 m²

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 70.000,00 €
 • 45,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Rr. Nikolla Tupe. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 45 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, shitet bosh, ka dokumenta ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kavajes. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1AC, orientohet ne Lindje. Cmimi 400 Euro/muaj. _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 950,00 € / m²
 • 94,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Bilal Golemi. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 94 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht i mobiluar, 3 AC, orientohet ne Jug. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 78,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Muhamed Gjollesha. Apartament 1+1+1wc+1bll, me siperfaqe 78 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 450,00 € / m²
 • 102,00 m²
Tirane, Shesim apartament 2+1 tek Kthesa e Kamzes. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 102.5 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 6-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pabanuar me pare dhe ka dokumenta te rregullta ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 85.000,00 €
 • 106,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Yzberisht. Apartament 2+1+1Wc+2Bll me siperfaqe 106 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e VIII banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar 3 kondicionere, telefon dhe ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 95.000,00 €
 • 108,00 m²
Tirane, shesim Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 2+1+1WC+ 1Bll, me siperfaqe 108 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug-Perendim. Cmimi 95000 ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com