Filtro

Kërko me kod njoftimi

148 Numri i rezultateve

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 80,00 m²

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 100,00 m²

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 110,00 m²

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 € në muaj
 • 70,00 m²
 • 70,00 m²

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 850,00 € në muaj
 • 160,00 m²
 • 160,00 m²

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 € në muaj
 • 85,00 m²
 • 85,00 m²

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 € në muaj
 • 90,00 m²
 • 90,00 m²

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 330,00 €
 • 107,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr Frang Bardhi, Selite. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe banimi 107m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani, prane Liqenit artificial. Apartament 2+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 90m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani, prane Liqenit artificial. Apartament 2+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 90m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 92,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 1+1 Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 1+1+Studio+1Wc+2Bll, me siperfaqe 92m2, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i shtruar ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 148,00 m²
Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr.Medar Shtylla, Prane Lulishtes. Apartament 2+1+1Dhome Gatimi+1WC+1Bll+garderobe, me siperfaqe 148 m2, I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial. Apartament 2+1+2Wc+1 Verande, me siperfaqe 100 m2 dhe verande me siperfaqe 80 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Apartament 2+1+2 WC+2Bll, me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka vetem K/Bufe, orietohet ne Lindje-Perendim. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr.Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 2+1 + 1 WC, 1 Bll , me siperfaqe 90 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti jepet me qira bosh, 2 AC, mundesi parkimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Kultures. Apartament 2+1+1 dhome gatimi dhe ngrenie + 2 WC, me siperfaqe 80 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 700,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ismail Qemali. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, me sistem ngrohje ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha, prane Farmacise Greke. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 115,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 Rr. Sami Frasheri. Apartament 2+1+2wc+blk me siperfaqe 115 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 8 te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar dhe i pajisur me 3 Kondicioner, Telefon, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 91,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ebasanit. Apartament 2+1+ WC + Bll, me siperfaqe 91 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, tel, internet, orientohet ne Jug –Lindje. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 106,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 106 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+1WC, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 112,00 m²
Tirane, Japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament 2+1+2wc+verande, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC, telefon, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 135,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 2+1+1 studio+2 WC+1Bll, me siperfaqe 135, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 112,00 m²
Tirane, Japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament 2+1+2wc+verande, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC, telefon, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane Stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 115,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 tek Liqeni. Apartament 2+1+ wc, me siperfaqe 115 m2, eshte i shtruar me parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, me pamje nga liqeni. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 200,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Shyqyri Brari, prane Kopshtit Botanik. Apartament 2+1+2WC+2 taraca+1 studio, me siperfaqe 200 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Apartament i mobiluar ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com