Filtro

Kërko me kod njoftimi

148 Numri i rezultateve

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Islam Alla, prane Rr. Kavajes. Apartament 2+1Wc+1Bll, me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje Vile. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, me sistem ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 179,00 €
 • 109,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 109 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti jepet me qira bosh, orientohet ne Lindje. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane Stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha, prane 21-Dhjetorit. Apartament 2+1+1 aneks gatimi +1 WC+1Bll, me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartament ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi, prane shkolles 11 Janari. Apartament 2+1+2WC+1Bll me siperfaqe 120 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 75.000,00 €
 • 77,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, prane pallateve Agimi. Apartament 2+1+1WC+1Ball, me nje siperfaqe 77 m2 eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.500,00 € / m²
 • 89,00 m²
Tirane, shes Apartament ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit. Apartament+1wc me siperfaqe 89 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri, me punime cilesore, eshte nje hapsire e lire e pershtatshme per tu kthyer ne ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 95,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Gjin Bue Shpata, prane stadiumit Dinamo.Apartament 2+1+2 WC+1 Bll, me siperfaqe 95 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 tek Komuna e Parisit.Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 90 m2 i shtruar ne pllake ndodhet ne katin e II te nje pallati te ri. Apartamenti me orientim Lindje eshte i mobiluar ne menyre moderne, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 112,00 m²
Tirane, Jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Marko Bocari, prane Liqenit Artificial. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe totale 112 m2, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti ndodhet ne nje nga zonat me te qeta te ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Barrikadave. Apartament 2+1+2wc+Bll, me siperfaqe 100 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC. Cmimi 500 ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Blv. Zogu I, prane Ministrise se Drejtesise. Apartament 2+1+wc+blk me siperfaqe 100 m2, i shtruar me pllake ndodhet ne katin e 6 te pallati te ri. Apartamenti ka mobilim te ri, eshte i pajisur ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 700,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit, prane 7 xhuxhave. Apartamenti 2+1+1 Wc+verande me siperfaqe 120 m2 dhe 30 m2 verande, I shtruar ne pllake ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 95,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Hamit Shijaku, prane Fakultetit te Shkencave te Natyres. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me nje siperfaqe 95m2, i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati te ri. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 125,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ismail Qemali. Apartament 2+1+2WC+1Ball me nje siperfaqe 125 m2 eshte I shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht I mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu i I. Apartament 2+1+1WC+1Ball me nje siperfaqe 130 m2, eshte i shtruar ne parket dhe ndodhet ne katin e 10-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 129,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 Rr. Liqeni i Thate, prane Farit. Apartament 2+1+2 WC+1Bll, me nje siperfaqe 129 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri, me punime shume cilesore. Apartamenti ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 120,00 m²
Tirana, jap me qira Katin e 3-te te nje Vile ne Rr. Qemal Stafa. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me nje siperfaqe 120 m2, eshte e shtruar ne pllake. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, AC, orientohet ne Jug-Lindje, Veri-Perendim. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 750,00 €
 • 180,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi. Apartament 2+1+2wc+2blk me siperfaqe 180 m2 i shtruar me parket ndodhet ne katin e 1 banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i pajisur me 4 Kondicionere, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 750,00 €
 • 117,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ismail Qemali, zona Bllok. Apartament 2+1+2 wc+1Bll, me siperfaqe 117 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar , Sistem ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 750,00 €
 • 135,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ibrahim Rugova, zona Bllok. Apartament 2+1+1 dhome gatimi + 2 WC +1 Bll, me siperfaqe 135 m2, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, ka 3 AC, orietohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.700,00 €
 • 170,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 2+1+2Wc+Bll me siperfaqe 170 m2, shtruar ne parket , ndodhet ne nje pallat te ri me punime teper cilesore. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ne menyre moderde, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 129,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Emin Duraku. Apartament 2+1+ wc+2bll, me siperfaqe 129 m2, eshte i shtruar me pllake. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, orientohet ne Jug-Lindje. Cmimi 400 Euro/muaj. _______________________________________- Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Siri Kodra. Apartament 2+1+ wc+bll, me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje Vile 3 kat. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, AC, oxhak funksional, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 104,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Qamil Guranjaku, prane Drejtorise se Higjenes. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 104 m2, eshte i shtruar ne pllaka, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 136,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Zef Jubani. Apartament 2+1+kuzhine+2 wc+2 bll, me siperfaqe 136 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, orientohet ne Lindje-Perendim. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Dervish Hima. Apartament 2+1+wc+ bll, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 650,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Apartament 2+1+2 wc+bll, me siperfaqe 90 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 115,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani. Apartament 2+1+ 2 WC + Bll me siperfaqe 115 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC. Cmimi 400 ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 91,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ebasanit. Apartament 2+1+ WC + Bll, me siperfaqe 91 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, tel, internet, orientohet ne Jug –Lindje. ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com