Filtro

Kërko me kod njoftimi

148 Numri i rezultateve

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Delvina. Apartament 2+1+ WC + Bll, me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ferit Xhajko. Apartament 2+1+wc+1Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar , AC. Cmimi 300 Euro/muaj. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 850,00 €
 • 117,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ismail Qemali, zona Bllok. Apartament 2+1+2 wc+1Bll, me siperfaqe 117 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar , Sistem ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli, prane Big Market. Apartament 2+1+1 dh. gatimi+2 WC+1 Bll, me siperfaqe 130 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Jug-Perendim, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 114,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ymer Kurti. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 114 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 2 AC. Cmimi 600 Euro/muaj. I ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane Kishes Katolike. Apartament 2+1 +wc+bll, me siperfaqe 100 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri pa ashensor. Apartamenti eshte ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 750,00 €
 • 136,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Librit Universitar. Apartament 2+1+1 dhome gatimi. +2 WC+1Bll+1Depot, me siperfaqe 136 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartament ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Tefta Tashko Koco. Apartament 2+1+kuzhine + wc+bll, me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 123,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Kosovareve, prane Liqenit Artificial.Apartament 2+1 + 2 wc+ bll, me siperfaqe 123 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte pjeserisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.100,00 €
 • 122,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane sheshit Willson. Apartament 2+1 + 2 wc+bll, me siperfaqe 122 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 95,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe. Apartament 2+1+1WC, me siperfaqe 95 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 1AC, orjentohet ne Veri-Lindje. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 700,00 €
 • 140,00 m²
Tirane, jap me qira apartament 2+1 prane Gjykates, Blv. Gjergj Fishta. Apartament 2+1+1 guzhine gatimi+2 wc+ Blk, me siperfaqe 140 m2, ndodhet ne katinne 5-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit, prane Ambasades Amerikane. Apartament 2+1+1Wc+Bll me nje siperfaqe 90m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Elbasanit, prane Ambasades Amerikane. Apartament 2+1+1Wc+Bll me nje siperfaqe 90m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 109,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ismail Qemali, ne Bllok. Apartament 2+1+1WC+1Bll me siperfaqe 109 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobliuar, AC, telefon, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 105,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ibrahim Rugova. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 105 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri, orientohet ne Jug-Perendim, totalisht i mobiluar, 1AC. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 113,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 113 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri, totalisht i mobiluar, 1 AC. Cmimi 300 Euro/muaj. __________________________________________________ ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 115,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Xhorxh Bush. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 115 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri, totalisht i mobiluar, 2 AC. Cmimi 500 Euro/muaj. I negociueshem. __________________________________________________ ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Pjeter Bogdani, zona Bllok. Apartament 2+1+1WC+1Bll+1 verande, me siperfaqe 130m2 , i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues, pjeserisht i mobiluar (vetem ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 117,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Nikolla Tupe, zona bllok. Apartament 2+1+1 dhome gatimi + 1WC + 1Bll me siperfaqe 117 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalish i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 900,00 €
 • 125,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 2+1+1 dhome gatimi + 2Wc + 2Bll me siperfaqe 125 m2, i shtruar ne parket dhe ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te nje pallati te ri. Apartamenti ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 110,00 m²
#1 Raporto njoftim të keq Alt Publikuar: 17.10.2013 10:54 TIRANA REAL ESTATE TIRANA REAL ESTATE ist gerade online regjistruar: 05.01.2010 postime: 1,801 Standart Tirane, jap me qera apartament 2+1+BLK Kati 2, 110 m² 500 ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 170,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 2+1+2Wc+Bll me siperfaqe 170 m2, shtruar ne parket , ndodhet ne nje pallat te ri me punime teper cilesore. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar ne menyre moderde, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 2+1 + 2 wc+2 bll, me siperfaqe 130 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli. Apartament 2+1+2Wc+Bll, me siperfaqe 120 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartament eshte totalisht i mobiluar, orientohet ne Jug- Lindje, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, Jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Islam Alla. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC. Price 450 ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.100,00 €
 • 122,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane sheshit Willson. Apartament 2+1 + 2 wc+bll, me siperfaqe 122 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Dervish Hima. Apartament 2+1+wc+ bll, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 125,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Ismail Qemali. Apartament 2+1+ 2WC + Bll me siperfaqe 125 m2, i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, orientohet ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com