Filtro

Kërko me kod njoftimi

103 Numri i rezultateve

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.300,00 €
 • 850,00 m²

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 150,00 m²

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.800,00 €
 • 160,00 m²

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 240,00 m²

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 5.000,00 €
 • 300,00 m²

Objekte Biznesi Ambjent shumëpërdorimësh

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 349.600,00 €
 • 437,00 m²
Tirane, Shesim Ambient Biznesi ne Rr. Medar Shtylla, prane Kopshtit Botanik. Ambient me siperfaqe totale 437m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Ambienti eshte I pajisur me sistem aspirim-kondicionimi, ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, Japim me Qira Ambient Zyre ne Rr. 28 Nentori. Ambient me siperfaqe 75m2, i shtruar me parket, eshte i organizuar ne 3 zyra, 1 WC dhe 1 ballkon. Ndodhet ne katin e 3-te te nje vile, jepet me qira bosh, 2AC. Ambienti ndodhet ne nje ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.500,00 €
 • 200,00 m²
Tirane, japim me qira Dyqan ne Bulevardin Barjam Curri, prane Karburant Kastrati. Dyqan+3WC, me siperfaqe 200 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Ambjent me sistem qendror aspirim-kondicionimi, ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 47,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent zyre ne Rr. Reshit Collaku, prane Gjykates se Larte. Ambjent me siperfaqe 47 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambjenti eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 22,00 m²
Tirane, japim me qira Dyqan ne Rr. Gjin Bue Shpata, prane Stadiumit Dinamo. Dyqan + WC me siperfaqe 22 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani ndodhet buze rruge kryesore, me fasade xhami, ka mundesi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, japim me Ambjent zyre ne Rr. Siri Kodra. Ambjent me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 2 WC, 2 Bll, i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, orietohet ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent zyre ne Bulevardin Zogu I, prane Tirana Internacional Hotel. Ambjent me siperfaqe 120 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 4 ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent zyre ne Rr.Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Ambjent me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne pallat te ri me punime teper cilesore. Ambjenti eshte i organizuar ne 3 zyra + 1Wc+1 Bll, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 9,00 € / m²
 • 416,00 m²
Tirane, japim me qira Dyqan ne Rr. Frosina Plaku, prane 21-Dhjetorit. Dyqan me siperfaqe 416 m2, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani ka fasade xhami, ka mundesi reklamimi, i pershtatshem per cdo lloj biznesi. Cmimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 850,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Kavajes, prane ish-Samsungut. Ambjent me siperfaqe 120 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 2 WC, 2 Bll, pjeserisht e mobiluar, ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 178,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Magazine ne Rr. Rexhep Jella, Blloku i Vilave Selite. Magazine me siperfaqe 100 m2, e shtruar ne beton, ndodhet ne katin e pare te nje vile 3 kat, me hyrje te vecate nga vila. Cmimi 25000 Leke/muaj. __________________________________________________ ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 62,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Vaso Pasha, prane Farmacise Greke. Ambjent me superfaqe 62 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra , 1WC, 1 AC, orientohet ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 65,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Vaso Pasha, prane Farmacise Greke. Ambjent me superfaqe 65 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra , 1WC, 1 Bll, 1 AC, orientohet ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 65,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Vaso Pasha, prane Farmacise Greke. Ambjent me superfaqe 65 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra, 1WC, 1 AC, orientohet ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 65,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Vaso Pasha, prane Farmacise Greke. Ambjent me superfaqe 65 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra, 1WC, 1 AC, orientohet ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 700,00 €
 • 190,00 m²
Tirane, japim me qira Ambient Zyre ne Rr. Sami Frasheri. Ambienti organizohet ne 7 ambiente zyrash+2wc, me siperfaqe 190 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambienti eshte bosh, i pershtatshem ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.100,00 €
 • 138,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent zyre ne Rr. Elbasanit. Ambjent zyre me siperfaqe 138 m2, eshte i organizuar ne 4 zyra + 2 WC, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Cmimi 1100 Euro/muaj i negociueshem _______________________________________ Tirana, ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 290,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Myslym Shyri. Ambjent me siperfaqe 60 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra, 1 kuzhine, 1 WC, 1 Bll, ka 1 AC, i pershtatshem ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 270,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Sulejman Delvina, prane Postes Nr. 8. Ambjent me siperfaqe 60 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra, 1 WC, 1 Bll, i pershtatshem ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 310,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, japim me qira Dyqan ne Rr. Liman Kaba. Dyqan + wc, me siperfaqe 80 m2 eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi te ri. Dyqani ka linje elektrike 3 fazore, i pershtatshem per aktivitet biznesi. Cmimi ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 30,00 m²
Tirane, japim me qira Dyqan ne Rr Emin Duraku. Dyqan + WC me siperfaqe 30 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe, fasade xhami, mundesi reklamimi, buze rruge kryesore, i pershtatshem per ushtrim aktiviteti. Cmimi 400 ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 140,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Sami Frasheri, zona Bllok. Ambjent me siperfaqe 140 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 2 WC, 1 Bll, 3 AC, i pershtatshem per ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 380,00 €
 • 72,00 m²
Tirane, jap me qira Zyre ne Rr. Sulejman Delvina. Zyre me siperfaqe 72 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Ambienti organizohet ne 2 dhoma+wc+bll, orientohet ne Veri-Lindje, eshte i pershtatshem ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 50,00 m²
Tirane, japim me qira Ambient Zyre 1+1 ne Rr. Ismail Qemali, zona Bllok. Ambient 1+1+ wc, me siperfaqe 50 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambienti eshte i pershtatshem per zyra, 2 AC, orientohet ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent zyre ne Rr. Gjin Bue Shpata, prane Stadiumit Dinamo. Ambjent me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 1 WC, ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com