Filtro

Kërko me kod njoftimi

57 Numri i rezultateve

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.500,00 € / m²
 • 70,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Rr. Dervish Hima. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 70 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, 1 AC, me dokumenta te rregullta pronesie, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 700,00 € / m²
 • 56,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 tek Kopeshti Botanik. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 56 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri-Perendim. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 820,00 € / m²
 • 74,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Bulevardin Barjam Curri, prane Bllokut Vasil Shanto. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 74 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, me ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.800,00 € / m²
 • 72,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Rr. Pjeter Bogdani, prane Shkolles “Edit Durham”. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 72 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet totalisht ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 780,00 € / m²
 • 76,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Rr. Jordan Misja, prane Hipotekes. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 76 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Cmimi 780 Euro/m2 ______________________________________________ Tirana, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 70.000,00 €
 • 45,00 m²
Tirane, shesim Apartament 1+1 ne Rr. Nikolla Tupe. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 45 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, shitet bosh, ka dokumenta ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 34.000,00 €
 • 71,50 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 at Fresku. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 71.5 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje ndertim te ri. Cmimi 34000 Euro. ____________________________________________ Tirana, for ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 75,00 m²
Tirane, shesim apartamente 1+1 prane Kopeshtit Botanik. Apartamente 1+1+1Wc+Bll me siperfaqe 75 m2 te shtruara me pllake dhe cdo dhome me parket ndodhen ne nje pallat te ri me punime shume cilesore. Apartamentet jane te orientuara ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 820,00 € / m²
 • 76,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Frosina Plaku, prane Shkolles Naim Frasheri. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 76 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Veri-Lindje. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 53.000,00 €
 • 53,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Hoxha Tasim, prane Rr. Bardhyl. Apartament 1+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 52,3 m2 i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e V te nje pallati ekzistues. Apartamenti me orientim ne Lindje eshte totalisht ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 630,00 € / m²
 • 77,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Selite, prane shkolles Kristal. Apartament 1+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 77 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e II banim te nje pallati te ri. Apartamenti me orientim ne Jug-Perendim disponon hipoteke ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 65.000,00 €
 • 65,00 m²
Tirane, shes apartament 1+1 ne Rr. Naim Frasheri, prane Rr. Kavajes. Apartament 1+1+1Wc me siperfaqe 65m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Apartamenti ka pamje nga rruga kryesore dhe eshte ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 30.000,00 €
 • 71,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Misto Mame, prane Kompleksit Cabej. Apartament 1+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 71 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 5-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Jug-Perendim dhe eshte ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 55.000,00 €
 • 58,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 1+1+1WC+1Bll me siperfaqe 58 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, ka orientim Lindje. Eshte ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 35.000,00 €
 • 55,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Kristaq Capo, prane Rr. Ali Demi. Apartament 1+1+1WC me siperfaqe 55 m2, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar dhe i mobliuar, eshte i ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 35.000,00 €
 • 55,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Kristaq Capo, prane Rr. Ali Demi. Apartament 1+1+1WC me siperfaqe 55 m2, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalisht i rikonstruktuar dhe i mobliuar, eshte i ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.800,00 € / m²
 • 90,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 1+1+1WC+1Bll me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 7-te dhe te fundit te nje pallati te ri me punime te brendeshme shume cilesore. Ambienti ka sistem ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 900,00 € / m²
 • 71,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Blv. Zogu i I. Apartamet 1+1+1WC+1Bll me siperfaqe 71 m2 banim, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar, me orientim Jug-Perndim. Mundesi parkimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 130.000,00 €
 • 71,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Ismail Qemali, prane Liceut Artistik. Apartament 1+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 71m2 i shtruar me pllake,ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 520,00 € / m²
 • 53,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Dritan Hoxha, prane Spitalit Hygea. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 53 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Cmimi 520 Euro/m2 . _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 74,00 m²
Tirane, shes apartament 1+1 ne Rr. Kavajes, afer Ish Uzina Enver. Apartament 1+1+1WC, me siperfaqe 74 m2 eshte I shtruar ne pllake, totalisht I mobiluar dhe me kondicioner. Apartamenti ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 105.000,00 €
 • 67,00 m²
Tirane, shes Apartment 1+1 ne Rr. Brigada VIII. Apartament 1+1+1WC+1Ball, me nje siparfaqe 67 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati te ri. Aprtamenti eshte i mobiluar. Apartamenti ka dokumenta ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 850,00 € / m²
 • 74,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me nje siperfaqe 74 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, AC, orientohet ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 60.000,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Sitki Cico, prane Brrylit. Apartament 1+1+aneks+WC+blk me siperfaqe 60 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2 te nje pallati ekzistues me hipoteke. Apartamenti eshte i rikonstruktuar ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 70,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Zef Jubani, prane Postes Nr. 8. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 70 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. . Apartamenti shitet bosh, eshte I orientuar ne Lindje. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 850,00 € / m²
 • 69,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Don Bosko, prane Vizion Plus. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 69 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, eshte I orientuar ne Lindje, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 26.000,00 €
 • 40,00 m²
Tirane, shes Garsoniere ne Rr. Medar Shtylla, prane Kristal Center. Garsoniere me siperfaqe 40 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Ambienti organizohet ne 1 dhome+wc+ depo. Cmimi 26000 Euro. _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 65.000,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha, prane Shkolles “Sabaudin Gabrani”. Apartament 1+1+1 dh. Gatimi +1WC, me siperfaqe 80m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati ekzistues. Apartament ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 55,00 m²
Tirane, shes Apertament 1+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 55 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti orientohet ne Veri, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 65.000,00 €
 • 55,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Margarita Ttutulani. Apartamente 1+1+wc+bll, me siperfaqe 55 m2, ndodhe ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, shitet bosh, ka dokumenta te rregullta ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com