Filtro

Kërko me kod njoftimi

39 Numri i rezultateve

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 2.000,00 € / m²
 • 320,00 m²

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 95.000,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, shesim Lokal ne Rr. Stavri Themeli, prane rruges se Kavajes. Lokal me siperfaqe 60 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Lokali eshte aktualisht ne pune, ka fasade xhami. Ambjenti ka dokumenta ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 2.000,00 € / m²
 • 105,00 m²
Tirane, shesim Dyqan ne tek Liqeni. Dyqan+wc, me siperfaqe 105 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi te ri. Dyqani ka akses me rrugen kryesore, eshte i pershtatshem per aktivitet biznesi,ka fasade ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 160,00 €
 • 102,00 m²
Tirane, shes Lokal ne Bulevardin Gjergj Fishta. Lokal + 2 WC me siperfaqe 102 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Lokali ndodhet buze rruge kryesore, me sistem ajerim-kondicionimi, i pershtatshem ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 300,00 m²
Tirane, shes Lokal ne Rr. 5 Maj. Lokal +WC me siperfaqe 300 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Lokali eshte i paisur me sistem qendror aspirim-kondicionimi, i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 3.000,00 € / m²
 • 75,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Rr. Sami Frasheri, prane Drejtorise se Policise. Dyqan+ wc me siperfaqe 75 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 2-te te nje pallati te ri. Dyqani ka fasade xhami, mundesi reklamimi, buze rruge kryesore, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 125.000,00 €
 • 59,00 m²
Tirane, shes Bar Kafe ne Rr. Irfan Tomini. Bar – Kafe me siperfaqe 59 m2 + verande, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi. Ambienti eshte ne gjendje te mire pune, ka sistem aspirim kondicionimi, pamje ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.500,00 € / m²
 • 114,00 m²
Tirane, shes Ambient Biznesi ne Rr. Dibres. Ambient +wc, me siperfaqe 114 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Ambienti ka sistem aspirimi, eshte i pershtatshem per bar-kafe, jo me akses te ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 42.000,00 €
 • 32,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Rr. Teodor Keko, Unaza Madhe. Dyqan me siperfaqe 32 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi te ri. Dyqani eshte i pershtashem per ushtrim aktiviteti, ka sistem aspirimi kondicionimi. Cmimi ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 100.000,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Rr. Kongresi Manastirit, prane Oxhakut. Dyqan+wc , me siperfaqe 75 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi ekzistues, totalisht i rikonstruktuar, ka dokumenta te rregullta ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 80.000,00 €
 • 52,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Rr. Don Bosko, prane Vizion Plus. Dyqan +WC me siperfaqe 58 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe, me akses ne rruge dytesore, i pershtatshem per ushtrim aktiviteti, me dokumenta te rregullta ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 3.500,00 € / m²
 • 116,00 m²
Tirane, shes Ambient Biznesi ne Rr. Gjin Bue Shpata. Ambient +wc me siperfaqe 116 m2, eshte i shtruar ne pllake, ka sistem aspirimi-kondicionimi, ndodhet prane rruges, i pershtatshem per ushtrim aktiviteti, ka dokumenta te rregullta ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 150.000,00 €
 • 70,00 m²
Tirane, shes Ambient biznesi ne Rr. Kavajes. Ambient +2 wc , me siperfaqe 70 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje ndertimi te ri. Ambienti eshte i pershtatshem per ushtrim aktiviteti, i pajisur me dokumenta ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 2.500,00 € / m²
 • 60,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Bul. Zogu i Pare. Dyqan + wc me siperfaqe 60 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi te ri. Dyqani ndodhet ne zone te banuar me akses jo te drejteperdrejte me rrugen kryesore, eshte ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.550,00 € / m²
 • 90,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Rr. Sokrat Miho. Dyqan + WC me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri, me fasade xhami, mundesi reklamimi. Cmimi 1550 Euro/m2. I negociueshem. ________________________ Tirana, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 42.000,00 €
 • 20,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Rr. Ymer Kurti, prane Shkolles Petro Nini Luarasi. Dyqan me siperfaqe 20 m2 ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani eshte i pajisur me hipoteke, ka fasade xhami dhe eshte i pershtatshem per cdo lloj ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 950,00 € / m²
 • 100,00 m²
Tirane, shes dyqan ne Rr.Dritan Hoxha, Laprake. Dyqan + Wc me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake,ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri, me akses te drejtperdrejte me rrugen kryesore. Cmimi 950 Euro/m2. ________________________ Tirana, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 950,00 € / m²
 • 100,00 m²
Tirane, shes dyqan ne Rr.Dritan Hoxha, Laprake. Dyqan + Wc me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake,ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri, me akses te drejtperdrejte me rrugen kryesore. Cmimi 950 Euro/m2. ________________________ Tirana, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 227,00 m²
Tirane, shesDyqan ne Selite, prane Eleonores. Dyqan+ Wc me siperfaqe 227 m2, ndodhet nekatin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani ka fasade xhami, me akses jo tedrejteperdrejte me rrugen kryesore, i pershtatshem per ushtrim aktiviteti, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 217,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Selite, praneEleonores. Dyqan me siperfaqe 217m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani ka fasade xhami, mundesi reklamimi , ipershtatshem per ushtrim aktiviteti, me dokumenta ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 95.000,00 €
 • 54,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Rr. Jordan Misja. Dyqan+wc me siperfaqe 54 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani eshte i pershtatshem per aktivitete biznesi, i pajisur me dokumenta te rregullta ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 2.300,00 € / m²
 • 120,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne tek Liqeni. Dyqan+wc, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi te ri. Dyqani ka akses me rrugen kryesore, eshte i pershtatshem per aktivitet biznesi,ka fasade ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 2.000,00 € / m²
 • 70,00 m²
Tirane, shes Dyqan ne Rr. 4 Deshmoret, prane shkolles Partizani. Dyqan me siperfaqe 70 m2 ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Ambienti zoteron hipoteke, ka dy hyrje, nje nga rruga kryesore dhe nje nga pallatet. Dyqani ndodhet ...

Objekte Biznesi Dyqan

Shkodër, Shkodër

 • Për shitje
 • 60.000,00 €
 • 50,00 m²
Prove Teknike

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.800,00 € / m²
 • 54,00 m²
Ne zonen prane kompleksit Dinamo, shiten 2 dyqane me siperfaqe perkatesisht 50m2 dhe 54m2.Dyqanet ndodhen buze rruges dhe aktualisht njeri prej tyre sherben si mini Market.Ne te dy Dyqanet eshte investuar dhe aktualisht jane ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.800,00 € / m²
 • 50,00 m²
Ne zonen prane kompleksit Dinamo, shiten 2 dyqane me siperfaqe perkatesisht 50m2 dhe 54m2.Dyqanet ndodhen buze rruges dhe aktualisht njeri prej tyre sherben si mini Market.Ne te dy Dyqanet eshte investuar dhe aktualisht jane ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 100.000,00 €
 • 50,00 m²
Unaza e Re Tirane, shesim apartamente,dyqane dhe garazhe ne nje kompleks shume cilesor ne ndertim: Apartamente 1+1, siperfaqja 65 - 80 m2. Apartamente 2+1, siperfaqja 90 - 100 m2. Apartamente 3+1 siperfaqja 110 - 130 m2. Mundesi ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 100.000,00 €
 • 50,00 m²
Unaza e Re Tirane, shesim apartamente,dyqane dhe garazhe ne nje kompleks shume modern ne ndertim: Apartamente 1+1, siperfaqja 65 m2. Apartamente 2+1, siperfaqja 90 - 100 m2. Apartamente 3+1 siperfaqja 110 - 130 m2. Mundesi ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 75.000,00 €
 • 50,00 m²
Bulevardi Blu, perballe shkolles 9 - vjeçare Kamez, shesim apartamente,dyqane dhe garazhe: Apartamente 1+1, siperfaqja 68 - 80 m2. Apartamente 2+1, siperfaqja 100 - 126 m2. Mundesi zgjedhje kati, pozicioni dhe siperfaqeje. ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 75.000,00 €
 • 50,00 m²
Bulevardi Blu, perballe shkolles 9 - vjeçare Kamez, shesim apartamente,dyqane dhe garazhe: Apartamente 1+1, siperfaqja 68 - 80 m2. Apartamente 2+1, siperfaqja 100 - 126 m2. Mundesi zgjedhje kati, pozicioni dhe siperfaqeje. ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com