Filtro

Kërko me kod njoftimi

320 Numri i rezultateve

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 330,00 €
 • 67,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 1+1 +wc+Bll, me siperfaqe 67 m2, eshte i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 9-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kavajes. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1AC, orientohet ne Lindje. Cmimi 400 Euro/muaj. _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 166,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Ibrahim Rrugova, zona Bllok. Apartament me siperfaqe 166 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti organizohet ne 3 dhoma gjumi, dhome ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Durresit. Apartament 2+1+1WC, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug. Cmimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Gjik Kuqali. Apartament 1+1+ 2 WC +2 Bll me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Gjik Kuqali. Apartament 1+1+ 2 WC +2 Bll me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ne Jug ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 100 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 112,00 m²
Tirane, Japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament 2+1+2wc+verande, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC, telefon, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 135,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi. Apartament 2+1+1 studio+2 WC+1Bll, me siperfaqe 135, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1 AC. Cmimi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.200,00 €
 • 169,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Sami Frasheri, prane Liqenit Artificial. Apartament 3+1+1 dhome gatimi+2WC+1Bll, me siperfaqe 169 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 62,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Budi, prane Drejtorise se Higjenes. Apartament 1+1+wc+bll, me siperfaqe 62 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 150,00 m²
Tirane, Japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Dervish Hima. Apartament 3+1+2Wc+2bll+depo, me siperfaqe 150 m2, eshte i shtruar me pllake+parket, ndodhet ne katin e 8-te nje pallat te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 112,00 m²
Tirane, Japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Vaso Pasha. Apartament 2+1+2wc+verande, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC, telefon, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 300,00 €
 • 45,00 m²

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Kavajes. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 1AC, orientohet ne Lindje. Cmimi 400 Euro/muaj. _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 78,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Muhamed Gjollesha. Apartament 1+1+1wc+1bll, me siperfaqe 78 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane Stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 74,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 1+1 ne Rr. Dervish Hima, prane Ambasades Amerikane. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 74 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 115,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 tek Liqeni. Apartament 2+1+ wc, me siperfaqe 115 m2, eshte i shtruar me parket, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, me pamje nga liqeni. Cmimi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 750,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 3+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, zona Bllok. Apartament 3+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartament totalisht i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 200,00 m²
Tirane, japim me qira Apartament 2+1 ne Rr. Shyqyri Brari, prane Kopshtit Botanik. Apartament 2+1+2WC+2 taraca+1 studio, me siperfaqe 200 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Apartament i mobiluar ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Islam Alla, prane Rr. Kavajes. Apartament 2+1Wc+1Bll, me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje Vile. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, me sistem ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 122,00 €
 • 101,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 1+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 101 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti jepet me qira bosh, orientohet ne Lindje. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 179,00 €
 • 109,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 tek Liqeni, prane Farit. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 109 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti jepet me qira bosh, orientohet ne Lindje. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 85,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane Stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 85 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 76,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 1+1 ne Rr. Sami Frasheri, zona Bllok. Apartament 1+1+1wc+1bll, me siperfaqe 76 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 128,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 3+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi. Apartament me siperfaqe 128 m2, 3+1+ 2wc+2bll, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC, mundesi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.400,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, Jap me qira Apartament Dubleks 3+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi. Apartament me siperfaqe 150 m2 dhe 100 m2 verande, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti organizohet ne katin e pare jane ambientet ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 55,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 1+1 ne Rr. Him Kolli, prane Rr. Kavajes. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 55 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 1 AC, orientohet ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 71,00 m²
Tirane, jap me qira Apartament 1+1 ne Rr. Ismail Qemali, prane Liceut Artistik. Apartament 1+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 71m2 i shtruar me pllake,ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com