Filtro

Kërko me kod njoftimi

103 Numri i rezultateve

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 145,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Sami Frasheri, prane Drejtorise se Pergjithshme te Rrugeve. Ambjent me siperfaqe 145 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 4 zyra ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.000,00 €
 • 420,00 m²
Tirane, japim me qira Magazine ne Rr. Kavjes, mbas Qytetit te Nxenesve. Mangazine me siperfaqe 420 m2 dhe lartesi 3 m, e shtruar ne pllake, ndodhet ne bodrumin e nje pallati te ri. Magazina nuk ka akses direkt me Rr. Kavajes. Cmimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 138,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Andon Zako Cajupi, prane Shkolles “11 Janari”. Ambjent me siperfaqe 138 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 4 zyra, 2 WC, 1 Bll, ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 57,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Biznesi ne Rr. Perlat Rexhepi. Ambjent + Wc, me siperfaqe 57 m2, ndodhet ne nje pallat te ri. Ambjenti eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, me fasade xhami, ka mundesi reklamimi, me sistem qendror ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 57,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Biznesi ne Rr. Perlat Rexhepi. Ambjent + Wc, me siperfaqe 57 m2, ndodhet ne nje pallat te ri. Ambjenti eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, me fasade xhami, ka mundesi reklamimi, me sistem qendror ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 70,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjet Biznesi ne Rr. Ibrahim Rugova, zona Bllok. Ambjent me siperfaqe 70 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambjenti eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, ka mundesi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 450,00 €
 • 140,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Sami Frasheri, zona Bllok. Ambjent me siperfaqe 140 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 2 WC, 1 Bll, 3 AC, i pershtatshem per ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Sulejman Delvina, prane Postes Nr. 8. Ambjent me siperfaqe 120 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 2 WC,1 bodrum, me sistem ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, japim me qira Ambjent Zyre ne Rr. Abdyl Frasheri, zona Bllok. Ambjent me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 4 zyra, 1 WC,1 Bll. Ambjenti ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 122,00 €
 • 101,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre tek Liqeni prane Farit. Ambjent me siperfaqe 101 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 2 zyra, 1 WC, 1 bll, i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti. Cmimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 179,00 €
 • 109,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre tek Liqeni prane Farit. Ambjent me siperfaqe 109 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 3 zyra, 2 WC, 1 bll, i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti. Cmimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.000,00 €
 • 200,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Biznesi ne Rr. Reshit Collaku, prane Postes Qendrore. Ambjent me siperfaqe 200 m2, i shtruar ne pllake, ndohet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambjeti organizohet ne 7 dhoma , 2 WC, 1 Bll, 1 AC. Ambjenti ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 0,00 € 50,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Ismail Qemali, prane Piceri Era. Ambjent me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra, 1 recepsion, 1 WC. Ambjenti ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 0,00 € 50,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Ismail Qemali, prane Piceri Era. Ambjent me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 2 zyra, 1 recepsion, 1 WC. Ambjenti ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 233,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Brigada VIII, zona Bllok. Ambjent me siperfaqe 233 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambjenti ka hyrje te vecante, i pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Cmimi ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.200,00 €
 • 300,00 m²
Tirane, jap me qira Dyqan ne Rr. Dritan Hoxha, prane Zogut te Zi. Dyqan me siperfaqe 300 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Ka rreth 80m2 siperfaqe per parkim perpara dyqanit, fasade xhami, mundesi ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 0,00 € 40.000,00 €
 • 50,00 m²
Tirane, jap me qira Dyqan ne Rr. Kavajes, mbas Qytetit te Nxenesve. Dyqan me siperfaqe 50 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri, mundesi reklamimi, nuk ka akses me rrugen kryesore. Cmimi 40.000 Leke/muaj. ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.000,00 €
 • 420,00 m²
Tirane, jap me qira Magazine ne Rr. Kavjes, mbas Qytetit te Nxenesve. Mangazine me siperfaqe 420 m2 dhe lartesi 3 m, e shtruar ne pllake, ndodhet ne bodrumin e nje pallati te ri. Magazina nuk ka akses direkt me Rr. Kavajes. Cmimi 1000 ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Zyre ne Rr. Abdyl Frasheri. Ambient me siperfaqe 100 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje ndertimi ekzistues. Ambienti eshte i organizuar ne 4 zyra+wc+2bll, eshte i pajisur me 3 ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Zyre ne Rr. Papa Gjon Pali II. Ambient me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Ambienti organizohet ne 3 ambiente+ wc+ bll, i pershtatshem per zyra, ka ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 140,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient 3+1 ne Rr. Abdyl Frasheri. Ambient me siperfaqe 140 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodht ne katin e pare te nje ndertimi te ri. Ambientet organizohen ne 4 dhoma+2wc+2bll, me pamje nga rruga, mundesi te ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 0,00 € 20.000,00 €
 • 22,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Zyre ne Rr. Margarita Tutulani. Ambient zyre me siperfaqe 22 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri, ka fasad xhami, nuk ka akses te drejt per drejt ne rrugen kryesore. Eshte ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.300,00 €
 • 220,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Sami Frasheri. Ambjent me siperfaqe 220 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri, pa akses me rrugen kryesore. Ambjent i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti. Cmimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 98,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent zyre ne fillim te Rr. Durresit. Ambjent me siperfaqe 98 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 3 te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 4 zyra + 1 WC+ 4 Bll. Ambjeti eshte i pershtatshem per ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 42,00 m²
Tirane, jap me qira Dyqan ne Rr. Lidhja e Prizrenit. Dyqan + WC me siperfaqe 42 m2, i shtruar ne plake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri, ka fasade xhami, mundesi reklamimi, buze rruge. Cmimi 350 Euro/muaj. ______________________________________ Tirana, ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 400,00 m²
Durres, jap me qira kapanon 2 kat prane Porto Romano. Kapanoni me siperfaqe 400 m2 per cdo kat dhe siperfaqe totale 800 m2 ka oborr te rrethuar me siperfaqe 600m2. Kapanoni dhe oborri jane te shtruar ne beton. Objekti eshte i pershtatshem ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.000,00 €
 • 410,00 m²
Tirane, jap me qira Magazine ne Rr. Siri Kodra. Magazine+zyre+2wc, me siperfaqe 410 m2, , ndodhet ne katin e 2-te te nje ndertimi, eshte totalisht e rikonstruktuar, ka linje elektrike 3 fazore, ashensor mallrash, e pershtatshme ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 200,00 m²
Tirane, jap me qira Magazine ne Autostraden Tirane-Durres, rruga dytesore. Magazine me siperfaqe 200 m2+zyra me siperfaqe 100 m2 dhe truall me siperfaqe 2900 m2, te pershtatshme per ushtrim aktiviteti. Cmimi 2000 Euro/muaj. _____________________________ ...

Objekte Biznesi Magazinë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 0,00 € 45.000,00 €
 • 105,00 m²
Tirane, jap me qira Magazine ne Rr. Ali Demi. Magazine me siperfaqe 105 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi te ri. Ambienti organizohet ne nje hapsire te lire, wc, e pershtatshme per ushtrim aktiviteti. Cmimi ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 850,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, jap me qira Dyqan ne Rr. Sami Frasheri, prane Drejtorise se Policise. Dyqan+ wc me siperfaqe 75 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 2-te te nje pallati te ri. Dyqani ka fasade xhami, mundesi reklamimi, buze rruge ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com