Filtro

Kërko me kod njoftimi

103 Numri i rezultateve

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 0,00 € 80.000,00 €
 • 72,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Biznesi ne Bulevardin Gjergj Fishta. Ambient me siperfaqe 72 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi te ri. Ambienti ka sistem aspirim-kondicionim, i pershtatshem per ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 5.000,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Zyre ne Rr.Papa Gjon Pali i II. Ambient Zyre me siperfaqe 360 m2 dhe verande 100 m2, eshte i shtuar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Ambietni eshte i pa ndare, ka pamje nga rruga kryesore ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 38,00 m²
Tirane, jap me qira Dyqan ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Sheshit Willson. Dyqan me siperfaqe 38 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne nje qender biznesi. Cmimi 500 Euro/muaj. _____________________________ Tirana, Store for rent ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 145,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Sami Frasheri, prane Drejtorise se Pergjithshme te Rrugeve. Ambjent me siperfaqe 145 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 4 zyra + 2WC+ ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 126,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent zyre 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi. Ambjenti me siperfaqe 126 m2, eshte i organizuar ne 2 zyra te vecanta, 1 dhome mbledhjesh, 1 wc, 2 ballkone, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katine e 2-te te nje pallati ...

Objekte Biznesi Ambjent shumëpërdorimësh

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 550,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, jap me qira Vile 1 kat ne Rr. Siri Kodra, prane Selvise. Vile me siperfaqe 130 m2 dhe 90 m2 oborr, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne nje zone te qete. Vila organizohet ne 4 zyra+ 1 WC + 1 Verande, mundesi parkimi ne oborr per ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 150,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Kavajes, prane Ministrise se Punes. Ambjent Zyre me siperfaqe 150 m2, eshte i organizuar ne 3 zyra+ 1 recepsion + 1 WC+ 2 Bll, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin 3-te te nje pallati te ri. Ambjent ...

Objekte Biznesi Ambjent shumëpërdorimësh

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 650,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Biznesi ne Rr. Myslym Shyri. Ambjent+ WC me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake,me sistem kondicionim arspirim, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjeti eshte i pershtatshem per cdo ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Zyre ne Rr. Barrikadave. Ambient me siperfaqe 90 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 11-te te nje pallati te ri. Ambienti organizohet ne 3 dhoma+2wc+2bll, eshte i pershtatshem per zyra, 3 ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.200,00 €
 • 138,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent zyre ne Rr. Elbasanit. Ambjent zyre me siperfaqe 138 m2, eshte i organizuar ne 4 zyra + 2 WC, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Cmimi 1200 Euro/muaj i negociueshem _______________________________________ Tirana, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 30,00 m²
Tirane, jap me qira Dyqan ne Rr. e Bogdaneve. Dyqan+wc me siperfaqe 30 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Dyqani ka fasade xhami, eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti. Cmimi 400 Euro/muaj. ___________________________________________ ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 250,00 €
 • 51,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent zyre 1+1 ne Rr. Sulejman Delvina. Ambjent me siperfaqe 51 m2, eshte i organizuar ne 1+1+1WC, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues, orientimi ne Veri-Jug-Lindje. Cmimi ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 25,00 m²
Tirane, jap me qira Dyqan ne Rr. Durresit. Dyqan + wc, me siperfaqe 25 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi ekzistues. Dyqani eshte i pajisur me AC, me pajme nga rruga kryesore. Cmimi 600 Euro/muaj. _________________________________________ ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 0,00 € 150.000,00 €
 • 600,00 m²
Tirane, jap me qira Vile 3 kat ne Rr. Petro Nini Luarasi, prane Ali Dem. Vile 3 kat me siperfaqe banimi 600 m2 dhe siperfaqe oborri 300 m2, eshte e shtruar me pllake. Kati i I-re eshte i organizuar ne 3 dhoma, 1 kuzhine, 1 WC dhe palestra. ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 650,00 €
 • 155,00 m²
Tirane, jap me qira ambjent zyre 3+1 ne Rr. Ibrahim Rugova. Ambjenti me siperfaqe 155 m2, eshte i organizuar ne 3 zyra te vecanta, 1 dhome mbledhjesh, 2wc, 3 ballkone, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 4-te te ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 400,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Pjeter Bogdani, zona Bllok. Ambjent me siperfaqe 130 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3 te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 3 zyra + 1 WC + 1 Bll + 1 verande. Cmimi 400 Euro/muaj. ________________________________________ ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 700,00 €
 • 98,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Luigj Gurakuqi, prane Sheshit Avni Rustemi. Ambjent me siperfaqe 98 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Ambjenti organizohte me 3 zyra + 1 recepsion + 2 WC +1 Bll, 4 ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 190,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Sami Frasheri. Ambjent Zyre me siperfaqe 190 m2 , i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Ambjenti organizohet ne 6 zyra + 2 WC + 2 Bll, i paisur me 4 AC, 1 vend parkimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 350,00 €
 • 75,00 m²
Tirane, jap me qira Ambjent Zyre ne Rr. Him Kolli. Ambjent me siperfaqe 75 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Ambjenti organizohet ne 2 dhoma + 1 WC +1 Bll, i pershtatshem per zyra. Cmimi 350 Euro/muaj. ________________________________________ ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 100,00 m²
irane, jap me qira Ambient zyre ne Rr. Vaso Pasha, zona Bllok. Ambient me siperfaqe 100 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje vile tre kat. Ambienti organizohet ne 3 dhoma+ wc+bodrum, i pershtatshem per zyra, ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 100,00 m²
irane, jap me qira Ambient zyre ne Rr. Vaso Pasha, zona Bllok. Ambient me siperfaqe 100 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje vile tre kat. Ambienti organizohet ne 3 dhoma+ wc+bodrum, i pershtatshem per zyra, ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient zyre ne Rr. Elbasanit. Ambient me siperfaqe 130 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambienti organizohet ne 4 ambiente+ wc+2 bll, i pershtatshem per zyra, ka 5 AC. Cmimi ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 140,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient zyre ne Rr. Sami Frasheri. Ambient me siperfaqe 140 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Ambienti organizohet ne 4 ambiente+ 2 wc+2 bll, i pershtatshem per ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 4.000,00 €
 • 1.800,00 m²
Tirane, Jap me qira Ambient Biznesi 3 kat me siperfaqe ndertimi 600 m2/kat, ne Autostraden Tirane – Durres, km 12. Ambient Biznesi 3 kat me siperfaqe ndertimi 600 m2/ kat, i shtruar pjeserisht ne pllake ndodhet buze rruges kryesore ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 0,00 €
 • 50,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Zyre ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Sheshit Willson. Ambient zyre me siperfaqe 52 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne nje qender biznesi, me mundesi rreklamimi ne rrugen kryesore. Cmimi 700 Euro/muaj. _____________________________ Tirana, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 500,00 €
 • 38,00 m²
Tirane, jap me qira Dyqan ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Sheshit Willson. Dyqan me siperfaqe 38 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne nje qender biznesi. Cmimi 500 Euro/muaj. _____________________________ Tirana, Store for rent ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 750,00 €
 • 140,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Zyre ne Rr. Gjin Bue Shpata. Ambienti organizohet ne 6 dhoma+2wc, me siperfaqe 140 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Ambienti eshte bosh, i pajisur me AC, eshte I ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 18,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Biznesi ne Rr. Sami Frasheri. Ambient +wc me siperfaqe 80 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje ndertimi te ri. Ambienti ndodhet prane rruges kryesore, ka mundesi reklamimi, i pershtatshem ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 600,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient zyre ne Bulevardin Gjergj Fishta. Ambient me siperfaqe 90 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje ndertimi te ri. Ambienti organizohet ne 3 zyra +2wc, me mundesi reklamimi, hyrje me ...

Objekte Biznesi Zyrë

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, jap me qira Ambient Zyre ne Bulevardin Deshmoret e Kombit. Ambient me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne nje qender biznesi. Ambienti eshte i organizuar ne 3 zyra+kuzhine+recepsion+2wc , me sistem ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com