Filtro

Kërko me kod njoftimi

395 Numri i rezultateve

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 900,00 € / m²
 • 71,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Blv. Zogu i I. Apartamet 1+1+1WC+1Bll me siperfaqe 71 m2 banim, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar, me orientim Jug-Perndim. Mundesi parkimi ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 130.000,00 €
 • 71,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Ismail Qemali, prane Liceut Artistik. Apartament 1+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 71m2 i shtruar me pllake,ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2AC. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.400,00 € / m²
 • 118,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli. Apartament 2+1+dhome gatimi+2wc+2blk me siperfaqe 118 m2 i shtruar me parket druri ndodhet ne katin e 10 te nje pallati te ri me hipoteke. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, i pajisur ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 108.000,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi, prane fushes. Apartament 2+1+dhome gatimi +2Wc+2Bll me siperfaqe 100 m2, i shtruar totalisht me parket te nderthurur me mozaik guri ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 114,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Marko Bocari, ne Tirane te Re. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 114 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne katin e VI banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i mobiluar dhe ndodhet ne nje zone ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 100,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutuni prane stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+dhome gatimi+1Wc+2Bll+verande me siperfaqe 100 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Ambient ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 72.500,00 €
 • 107,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Durresit, prane Pro Credit Bank. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 107 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 6 te nje pallati te ri, prane rruges kryesore. Mundesi parkimi ne zone. Apartamenti ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 130.000,00 €
 • 114,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Sulejman Delvina, prane stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 114 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 1-re banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Jug- Lindje. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 28.000,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Dritan Hoxha, prane Spitalit Hygea. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 60m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi 28000 ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 86,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane Shkolles se Baletit. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 86 m2, i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 5-te te fundit te nje pallati ekzistues. Apartamenti ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.550,00 € / m²
 • 126,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Pjeter Bogdani, zona e ish Bllokut. Apartament 2+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 126 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Jug- Lindje, ka ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 105,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, prane stacionit te fundit te Tiranes se Re. Apartament 2+1+2wc+1bll me siperfaqe 105 m2, ndodhet ne katin e 6 banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime teper cilesore, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 € / m²
 • 79,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Durresit, afer Zogut te Zi. Apartament 2+1+1Wc+1Bll me siperfaqe 79 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te banim, ka punime cilesore, shkalle me ndricim, me orientim veri – lindje. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 950,00 € / m²
 • 129,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 2+1+2Wc+bll me siperfaqe 129 m2, ndodhet ne katin 7-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pa shtruar, jep mundesine te shtrohet sipas deshires se klientit, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 950,00 € / m²
 • 112,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Irfan Tomini, prane Hotel Diplomat. Apartament 2+1+2wc+1blk me siperfaqe 112 m2, ndodhet ne katin e 1-re banim te nje pallati te ri, me hipoteke. Apartamenti eshte i pa shtruar, jep mundesine ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.400,00 € / m²
 • 94,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu i I. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe 94 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 5-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Veri-Lindje, Jug-Perendim, pozicionohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 100.000,00 €
 • 96,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Margarita Tutulani. Apartament 2+1+aneks+1Wc+2Bll me siperfaqe 96 m2 i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 2 -te nje pallati ekzistues. Shitet vetem me k/bufe. Cmimi 100000 Euro. _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 120,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Shyqyri Ishmi, prane xhamise se Tabakeve. Apartament 2+1+ dhome gatimi+1Wc+1Bll me siperfaqe 120 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 150.000,00 €
 • 160,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Kavajes, prane qendres Globe. Apartament 2+1+dhome gatimi+lavanderi+2Wc+1bll me siperfaqe 160 m2, i shtruar me pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 6-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 105.000,00 €
 • 100,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 prane stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+aneks gatimi+1Wc me siperfaqe 100 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri pa ashensor. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 80.000,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Bardhyl. Apartament 2+1+WC+1Bll me siperfaqe 80 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti ka orientim Lindje-Perendim. Apartamenti ka dokumenta ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 € / m²
 • 103,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ndre Mjeda, prane Sport Klub Partizani. Apartament 2+1+2WC+1Bll me siperfaqe103 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin 4-te te nje pallati te ri. Eshte totalisht i mobiluar, tel, internet. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 134,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 tek Liqeni Artificial, prane Farit. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 134 m2, I shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 1AC, me garazh personal ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 € / m²
 • 80,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Ali Demi. Apartament 2+1+1WC+1Bll me siperfaqe 80 m2 + 15 m2 ballkon, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti ka pamje nga rruga kryesore dhe eshte i paisur ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 2.000,00 € / m²
 • 133,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Lidhja e Prizenit, prane Gardes se Republikes. Apartament 2+1+2WC+1Bll me siperfaqe 133 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri me punime teper cilesore. Apartamenti eshte i paisur ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.250,00 € / m²
 • 106,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. Barrikada, prane sheshit Skenderbej. Apartament 2+1+2Wc+Bll+Depo me siperfaqe totale 106 m2 i shtruar me pllake ndodhet ne nje pallati te ri me punime teper cilesore. Apartamenti ka orjentim ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 80.000,00 €
 • 72,00 m²
Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi, prane shkolles 11 Janari. Apartament 2+1+1Wc+1 depo+1Bll me siperfaqe totale 72 m2 ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalishti I mobiluar ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 80.000,00 €
 • 72,00 m²
Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Andon Zako Cajupi, prane shkolles 11 Janari. Apartament 2+1+1Wc+1 depo+1Bll me siperfaqe totale 72 m2 ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte totalishti I mobiluar ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 650,00 € / m²
 • 129,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 Rr. Liqeni i Thate, prane Farit. Apartament 2+1+2 WC+1Bll, me nje siperfaqe 129 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri, me punime shume cilesore. Apartamenti eshte ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 €
 • 149,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kristo Luarasi, prane Liqenit Artificial, qendra PAM. Apartament 3+1+dhome gatimi+2WC+2Bll, me nje siperfaqe 149 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com