Filtro

Kërko me kod njoftimi

395 Numri i rezultateve

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 900,00 € / m²
 • 150,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 3+1+2wc+4bll, me siperfaqe 150 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Jug, ka garazh ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 950,00 € / m²
 • 149,00 m²
Tirane, shes apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit. Apartamet 3+1+2wc+3b me siperfaqe 149 m2, kati 5 banim. Apartamenti ka k/bufe, sistem ngrohje individual. Cmimi 950 Euro/m2. _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 105.000,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne fillim te Rr. Komuna e Parisit, prane Stadiumit Dinamo. Apartament 2+1+2WC+2Bll me siperfaqe 110 m2, ndodhet ne katin e 8-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka punime cilesore, shitet pjeserisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.300,00 € / m²
 • 96,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rezidencen Kodra e Diellit. Apartament 2+1+1wc+1bll me siperfaqe 96 m2, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati ne Rezidencen Kodra e Diellit. Apartamenti eshte i mobiluar , ka K/bufe, dhome ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 900,00 € / m²
 • 140,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit prane Kompleksit KIKA. Apartament 3+1+2wc+ tarace me siperfaqe 140 m2 banim dhe 83 m2 verande, ndodhet ne katin e 8 banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte i pabanuar me pare ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 144,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komua e Parisit. Apartament 3+1+2Wc+bll me siperfaqe 144 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 3-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti ka orientim Lindje dhe ka dokumenta te rregullta ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.050,00 € / m²
 • 146,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Komuna e Parisit, prane kompleksit Dinamo. Apartament 3+1+2Wc+2Bll me siperfaqe 146 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 124,00 m²
Tirane, Shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2Wc+1Bll me siperfaqe banimi 124 m2, I shtruar ne pllake ndodhet ne katin e pare banim te nje pallati te ri, me dokumenta te rregullta pronesie. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 900,00 € / m²
 • 124,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne fillim te Rr. Komuna e Parisit, prane Lulishtes. Apartament 2+1+2wc+2ballkon me siperfaqe prej 124m2 eshte i shtruar me pllake, totalisht i mobiluar dhe me kondicionere. Apartamenti ndodhet ne ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 79.000,00 €
 • 50,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Robert Shavarc, prane Kompleksit Kodra e Diellit. Apartament 2+1+2WC+Verande, me nje siperfaqe 102 m2 dhe verande 50 m2, eshte e shtruar ne pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.030,00 € / m²
 • 90,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Lulishtes. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 90 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te sapo perfunduar. Apartamenti shitet bosh, ka sistem ngrohes qendror, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 123.000,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 2+1+2wc+3bll, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri, me punime cilesore. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 520,00 € / m²
 • 97,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Dritan Hoxha, prane Spitalit Hygea. Apartament 2+1, me siperfaqe 97 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Cmimi 520 Euro/m2. __________________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 520,00 € / m²
 • 87,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Dritan Hoxha, prane Spitalit Hygea. Apartament 2+1, me siperfaqe 87 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallati te ri. Cmimi 520 Euro/m2. __________________________________________________ Tirana, ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 520,00 € / m²
 • 53,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Dritan Hoxha, prane Spitalit Hygea. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 53 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne nje pallat te ri. Cmimi 520 Euro/m2 . _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 110,00 €
 • 140,00 m²
Tirane, shes papafingo e realizuar si apartament 2+1 ne Rr. Dritan Hoxha, prane Spitalit Hygea. Apartament 2+1+1 dhome gatimi + 2WC+1bll, me siperfaqe 140 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te nje pallati te ri. Apartamenti ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 110.000,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, shes papafingo e realizuar si apartament 2+1 ne Rr. Dritan Hoxha, prane Spitalit Hygea. Apartament 2+1+1WC+1verande, me siperfaqe 110 m2 dhe verande 70 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te nje pallati te ri. ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 74,00 m²
Tirane, shes apartament 1+1 ne Rr. Kavajes, afer Ish Uzina Enver. Apartament 1+1+1WC, me siperfaqe 74 m2 eshte I shtruar ne pllake, totalisht I mobiluar dhe me kondicioner. Apartamenti ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 105.000,00 €
 • 67,00 m²
Tirane, shes Apartment 1+1 ne Rr. Brigada VIII. Apartament 1+1+1WC+1Ball, me nje siparfaqe 67 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te banim te nje pallati te ri. Aprtamenti eshte i mobiluar. Apartamenti ka dokumenta ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 850,00 € / m²
 • 74,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Irfan Tomini. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me nje siperfaqe 74 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te banim te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 130.000,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Myslym Shyri, prane Drejtorise se Policise. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 110 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 980,00 € / m²
 • 125,00 m²
Tirane, shes apartament 2+1 ne Rr. IrfanTomini, prane Karburant Taci Oil. Apartament me nje siperfaqe prej 125 m2 eshte i shtruar ne pllake dhe ndodhet ne katin perdhe te nje pallati te ri. Aprtamenti orientohet ne veri-perendim. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 600,00 € / m²
 • 103,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Fuat Toptani. Apartament 2+1+2 WC+2 Ball me nje siparfaqe 103 m2 eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, dhe orientohet ne Lindje. Mundesi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 117.000,00 €
 • 98,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli. Apartament 2+1+1WC+1Bll+depo, me nje siperfaqe 98 m2, eshte e shtruar ne pllake+parket, ka kondicioner per cdo dhome, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.350,00 € / m²
 • 108,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Lidhja e Prizrenit. Apartament 2+1+2WC+Bll, me siperfaqe 108 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 10-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 2 AC, orientohet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 150.000,00 €
 • 120,00 m²
Tirane, shes Apartment 2+1 ne Rr. Him Kolli. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 120 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar, 3AC, orientohet ne Perendim. ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 170.000,00 €
 • 131,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Luigj Gurakuqi. Apartament 2+1+2wc+2bll, me siperfaqe 131 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, eshte shume i pershtatshem per tu ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 83,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Bajram Curri, pallatet Agimi. Apartament 2+1+1wc, me siperfaqe 83 m2, eshte i shtruar ne pllake, nodhet ne nje pallat ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, orientohet ne Veri-Lindje, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 150.000,00 €
 • 150,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla. Apartament 3+1+2WC+2Bll+1Depo, me siperfaqe 150 m2, i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, me dokumenta ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 60.000,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Sitki Cico, prane Brrylit. Apartament 1+1+aneks+WC+blk me siperfaqe 60 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2 te nje pallati ekzistues me hipoteke. Apartamenti eshte i rikonstruktuar ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com