Filtro

Kërko me kod njoftimi

396 Numri i rezultateve

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 60.000,00 €
 • 60,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Sitki Cico, prane Brrylit. Apartament 1+1+aneks+WC+blk me siperfaqe 60 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin e 2 te nje pallati ekzistues me hipoteke. Apartamenti eshte i rikonstruktuar ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 70,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Zef Jubani, prane Postes Nr. 8. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 70 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. . Apartamenti shitet bosh, eshte I orientuar ne Lindje. Cmimi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 130,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Zef Jubani, prane Postes Nr. 8. Apartament 3+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 130 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katine e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti totalisht i mobiluar, 2AC, eshte I orientuar ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 143,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Dervish Hekali. Apartament 3+1+2 wc+bll, me siperfaqe 143 m2, eshte i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 150.000,00 €
 • 92,00 m²
Tirane, Shes apartament 3+1 prane Kompleksit Dinamo. Apartament 3+1+1Wc+2Bll me siperfaqe 92 m2, i shtruar me pllake, ndodhet ne katin perdhe te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i rikonstruktuar, ndodhet buze rruge, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 100.000,00 €
 • 117,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Kongresi I Manastirit. Apartament 3+1+2wc+bll, me siperfaqe 117 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti ka k/bufe, 2AC, orientohet ne Lindje, i ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 850,00 € / m²
 • 69,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Don Bosko, prane Vizion Plus. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 69 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, eshte I orientuar ne Lindje, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 850,00 € / m²
 • 72,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Don Bosko, prane Vizion Plus. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 72 m2, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, eshte I orientuar ne Lindje, me dokumenta te rregullta ...

Apartament Dupleks

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 250.000,00 €
 • 263,00 m²
Tirane, shes Apartament Dublex ne Rr. 4 Deshmoret, prane shkolles Partizani. Apartament dublex me nje siparfaqe 263 m2, eshte I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te dhe te 4-te te nje pallati te ri. Kati i III eshte i organizuar ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 26.000,00 €
 • 40,00 m²
Tirane, shes Garsoniere ne Rr. Medar Shtylla, prane Kristal Center. Garsoniere me siperfaqe 40 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 4-te te nje pallati te ri. Ambienti organizohet ne 1 dhome+wc+ depo. Cmimi 26000 Euro. _____________________________________________ Tirana, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 135.000,00 €
 • 108,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane Ambasades Amerikane. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 108 m2, i shtruar ne parket, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, me ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 112,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Zogu I, prane Hotel Tirana . Apartament 2+1+2 wc+1 bll, me siperfaqe 112 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 8-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 165.000,00 €
 • 130,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Him Kolli, prane Rr Myslym Shyri. Apartament 2+1+1 dh. gatimi+2 WC+1 Bll, me siperfaqe 130 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te ten je pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Jug-Perendim, ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 80.000,00 €
 • 119,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Hasan Alla, prane Kristal Center. Apartament 3+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 119 m2, i shtruar ne pllake, ndoshet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Lindje-Perendim, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 115.000,00 €
 • 115,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Bulevardin Barjam Curri, zona Bllok. Apartament 2+1+2WC+2Bll+1 Depo, me siperfaqe 115 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti orientohet ne Veri-Perendim ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 90.000,00 €
 • 90,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha . Apartament 2+1+1Wc+1Bll, me siperfaqe 90 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti orientohet ne Lindje, shitet bosh, me dokumenta ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 65.000,00 €
 • 80,00 m²
Tirane, shes Apartament 1+1 ne Rr. Muhamet Gjollesha, prane Shkolles “Sabaudin Gabrani”. Apartament 1+1+1 dh. Gatimi +1WC, me siperfaqe 80m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 6-te te nje pallati ekzistues. Apartament ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 80.000,00 €
 • 119,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Hasan Alla, prane Kristal Center. Apartament 3+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 119 m2, i shruar ne pllake, ndoshet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Lindje-Perendim, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 450,00 € / m²
 • 104,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, prane Unazes se Madhe. Apartament 2+1+wc+bll, me siperfaqe 104 m2, eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, orientohet ne Lindje, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 950,00 € / m²
 • 107,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sitki Cico, prane Brylit. Apartament 2+1+2WC+2Bll, me siperfaqe 107 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 7-te te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Lindje - Perendim, shitet bosh, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 850,00 € / m²
 • 113,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 tek Kopeshti Botanik. Apartament 2+1+2wc+3bll, me siperfaqe 113 m2,eshte i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet bosh, AC, ka dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 120.000,00 €
 • 110,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mendar Shtylla, prane Kristal Center. Apartament 2+1+wc+2bll, me siperfaqe 110 m2, eshte i shtruar ne pllake dhe parket, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet pjeserisht ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 2.300,00 € / m²
 • 136,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Abdyl Frasheri, prane Librit Universitar. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 136 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, me ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 65.000,00 €
 • 94,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Teodor Keko, ne Unaze te Re. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 94 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin 3-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet i mobiluar, orientohet ne Lindje. Cmimi ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 520,00 € / m²
 • 126,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Sotir Caci, perballe Restorant Freskut. Apartament 2+1+2WC+1Bll, me siperfaqe 126 m2, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 5-te te nje pallati te ri. Apartamenti orientohet ne Veri, shitet ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 480,00 € / m²
 • 98,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Muhamet Deliu, prane Freskut. Apartament 2+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 98 sqm, I shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 1-re te nje pallati te ri. Apartament totalisht i mobiluar, 2AC, orientohet ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 220.000,00 €
 • 122,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Rr. Zef Jubani. Apartament 3+1+2 wc+ 2bll, me siperfaqe 122 m2, eshte i shtruar ne pllake+parket, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti shitet me k/bufe, ka sistem chiller, ka dokumenta ...

Apartament apartament me 3 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 2.000,00 € / m²
 • 135,00 m²
Tirane, shes Apartament 3+1 ne Bulevardin Gjergj Fishta. Apartament 3+1+1 kuzhine +2Wc+2Bll, me siperfaqe 135 m2 i shtruar ne pllake dhe ne parket, ndodhet ne nje pallat te ri. Apartamenti ka k/bufe, 4AC, orientohet ne Jug-Lindje-Perendim, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 100,00 €
 • 107,00 m²
Tirane, shes Apartament 2+1 ne Rr. Mihal Grameno, prane shkolles se Baletit. Apartament 2+1+1WC+2Bll, me siperfaqe 107 m2, ishtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 2-te te nje pallati te ri. Apartamenti pjeserisht i mobiluar, orientohet ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.000,00 € / m²
 • 55,00 m²
Tirane, shes Apertament 1+1 ne Rr. Sami Frasheri. Apartament 1+1+1WC+1Bll, me siperfaqe 55 m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati ekzistues. Apartamenti orientohet ne Veri, me dokumenta te rregullta pronesie. Cmimi ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com