Filtro

Kërko me kod njoftimi

105 Numri i rezultateve

Apartament Garsoniere

Vlorë

 • Për shitje
 • 680,00 € / m²
 • 60,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Vlorë

 • Për shitje
 • 650,00 € / m²
 • 93,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Vlorë

 • Për shitje
 • 650,00 € / m²
 • 93,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament Garsoniere

Vlorë

 • Për shitje
 • 580,00 € / m²
 • 60,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament Garsoniere

Vlorë

 • Për shitje
 • 580,00 € / m²
 • 60,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament Garsoniere

Vlorë

 • Për shitje
 • 650,00 € / m²
 • 60,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Vlorë

 • Për shitje
 • 650,00 € / m²
 • 93,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Vlorë

 • Për shitje
 • 650,00 € / m²
 • 93,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament Garsoniere

Vlorë

 • Për shitje
 • 550,00 € / m²
 • 60,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament Garsoniere

Vlorë

 • Për shitje
 • 600,00 € / m²
 • 60,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Vlorë

 • Për shitje
 • 600,00 € / m²
 • 93,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Vlorë

 • Për shitje
 • 600,00 € / m²
 • 93,00 m²
Ka filluar shitja e apartamenteve ne Sarande, perball Kompleksit Keliani, 50 m nga Disco Mango. Apartamente qe disponohen jane 2+1 me siperfaqe 93 m2 dhe 1+1 me siperfaqe 60 m2.Pallati ka nje arkitekture moderne dhe punime cilesore, ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 8,00 € / m²
 • 82,00 m²
Jepet me qera dyqan me siperfaqe 82 m2 i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, me nje lartesi prej 5m. Ekziston mundesia per te marr te 4 dyqanet qe disponojme bashk per te formuar nje dyqan te madh me siperfaqe prej 472 m2 qe mund te ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 8,00 € / m²
 • 165,00 m²
Jepet me qera dyqan me siperfaqe 165 m2 i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, me nje lartesi prej 5m. Ekziston mundesia per te marr te 4 dyqanet qe disponojme bashk per te formuar nje dyqan te madh me siperfaqe prej 472 m2 qe mund te ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 8,00 € / m²
 • 100,00 m²
Jepet me qera dyqan me siperfaqe 100 m2 i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, me nje lartesi prej 5m. Ekziston mundesia per te marr te 4 dyqanet qe disponojme bashk per te formuar nje dyqan te madh me siperfaqe prej 472 m2 qe mund te ...

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 8,00 € / m²
 • 125,00 m²
Jepet me qera dyqan me siperfaqe 125 m2 i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, me nje lartesi prej 5m. Ekziston mundesia per te marr te 4 dyqanet qe disponojme bashk per te formuar nje dyqan te madh me siperfaqe prej 472 m2 qe mund te ...

Objekte Biznesi Ambjent shumëpërdorimësh

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 800,00 €
 • 107,00 m²
Jepet me qera ambient me siperfaqe 107 m2, kati i pare, i saporistrukturuar, i pajisur me telefon, ajer te kondicionuar, nje nga faqet e ambientit ze te gjithe fasaden e pallatit. Ambientit perbehet nga 2 ambiente te vecanta, ...

Apartament Dupleks

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 2.000,00 €
 • 200,00 m²
Jepet apartament dupleks i ndodhur ne zonen te Kodra e Diellit, shume afer kopshtit botanik dhe liqenit artificial. Apartamenti do te mobilohet ne menyre luksoze me nje arredim modern dhe bashkohor. Kati i pare eshte 100 m2 ...

Apartament Dupleks

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 230.000,00 €
 • 200,00 m²
Shitet apartament dupleks i ndodhur ne zonen te Kodra e Diellit, shume afer kopshtit botanik dhe liqenit artificial. Apartamenti do te mobilohet ne menyre luksoze me nje arredim modern dhe bashkohor. Kati i pare eshte 100 ...

Apartament Garsoniere

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 49.000,00 €
 • 70,00 m²
Shitet apartament 1+1+banjo ne zonen e kopshtit botanik, te Kodra e Diellit. Apartamenti eshte i ri dhe me punime cilesore, i paisur me hipotek dhe me mundesi kreditimi.

Objekte Biznesi Ambjent shumëpërdorimësh

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 € / m²
 • 248,00 m²
Shitet ambjent multi funskional i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, dyqan, supermarket, magazin etj, me siperfaqe 248 m2 dhe lartesi 3 m, i paisur me banjo dhe me linje 3 fazore.

Objekte Biznesi Ambjent shumëpërdorimësh

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 800,00 € / m²
 • 96,00 m²
Shitet ambjent multi funskional i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, dyqan, supermarket, magazin etj, me siperfaqe 96 m2 dhe lartesi 3 m, i paisur me banjo dhe me linje 3 fazore.

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.500,00 € / m²
 • 25,00 m²
Shitet dyqan 25 m2 i paisur me banjo dhe me linje 3 fazore, dyqani eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti.

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.500,00 € / m²
 • 40,00 m²
Shitet dyqan 40 m2 i paisur me banjo dhe me linje 3 fazore, dyqani eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti.

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.200,00 € / m²
 • 231,00 m²
Shitet dyqan 231 m2 i paisur me banjo dhe me linje 3 fazore, dyqani eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti.

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.500,00 € / m²
 • 60,00 m²
Shitet dyqan 60 m2 i paisur me banjo dhe me linje 3 fazore, dyqani eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti.

Objekte Biznesi Dyqan

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.500,00 € / m²
 • 71,00 m²
Shitet dyqan 71 m2 i paisur me banjo dhe me linje 3 fazore, dyqani eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti.

Apartament Dupleks

Tiranë, Tiranë

 • Për qira
 • 1.600,00 € 2.000,00 €
 • 180,00 m²
Jepet me qera apartament dupleks i ndodhur ne zonen te Kodra e Diellit, shume afer kopshtit botanik dhe liqenit artificial. Apartamenti do te mobilohet ne menyre luksoze me nje arredim modern dhe bashkohor. Kati i pare eshte ...

Objekte Biznesi Ambjent shumëpërdorimësh

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 1.300.000,00 €
 • 500,00 m²
 • 170,00 m²
Shitet nje godine 3 kateshe ne zonen afer gjimnazin Partizani. Godina eshte e pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Aktualisht kati i 1 eshte 100 m2 dhe punohet si bar kafe, lloto sport dhe bilardo. Kati i 2 eshte 200 m2 dhe eshte ...

Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

 • Për shitje
 • 125.000,00 €
 • 114,00 m²
Shitet apartament modern afer Liqenit, tek kompleksi siper Supermarketit PAM, apartamenti ka 2 dhoma, kend gatimi, soxhorno, 2 ballkone dhe 2 banjo. Eshte i orientuar me pamje ne Jug dhe Lindje. Dhoma e gjumit dhe Soxhorno jane ...

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com