Apartament apartament me 2 dhoma

Tiranë, Tiranë

1.600,00 € 1.400,00 €

130,00 m²

Detajet e pronës

Transaksioni
Për qira
Kati
10.
Shteti
Shqipëri
Kodi i njoftimit
Dhoks-ETC

Përshkrim

Za najem apartmaja 2 1 za ETC - European Trade Center, Boulevard Bajram Curri. Luksuzni apartma je v kompletu z vso potrebno opremo, ima 2 kopalnici, 2 balkona, 2 koridorjev. Dnevna soba in jedilnica so smernice iz juga, medtem ko so sobe so usmerjena proti severu. Apartma je opremljen s centralnim ogrevanjem - hlajenje hladilne naprave. Kuhinja je v kompletu z vso možno opremo in dodatki, z lavastoviglje, mikrovalovna pečica, mešalnik, itd. Obstaja aparat Digitalb in Tring, 2 telefonski liniji, internet linije 2. Stanovanjska center je opremljen z varnostno službo z varovali in kamere 24 ur na dan. Možnost Garage. Cena 1600 evrov na mesec

Za najam apartmana 2 1 do itd - European Trade Center, Boulevard Bajram Curri. Luksuzni apartman je kompletan sa svim potrebnim uređajima, ima 2 kupaonice, 2 balkona, 2 hodnicima. Dnevni boravak i blagovaona imaju vodstvo od Juga, dok su spavaće sobe orijentirane su prema sjeveru. Apartman je opremljen sa centralnim grijanje - hlađenje chiller. Kuhinja je kompletna sa svim mogućim opreme i pribora, uz lavastoviglje, mikrovalna pećnica, mikser, itd.. Postoje uređaji Digitalb i TRING, 2 telefonske linije, internet linija 2. Stambena Centar je opremljen sa sigurnosnom službom sa stražarima i kamerama 24 sata dnevno. Moguća Garaža. Cijena 1600 eura / mjesec

Zu vermieten Wohnung 2 1 bis ETC - European Trade Center, Boulevard Bajram Curri. Luxus-Wohnung ist mit allen notwendigen Geräten zu vervollständigen, verfügt über 2 Bäder, 2 Balkone, 2 Flure. Wohnzimmer und Esszimmer haben Hinweise aus dem Süden, während die Schlafzimmer nach Norden ausgerichtet sind. Cooling-Chiller - Die Wohnung ist mit Zentralheizung ausgestattet. Die Küche ist komplett mit allen möglichen Geräten und Zubehör, mit lavastoviglje, Mikrowelle, Mixer, etc.. Es Apparat Digitalb und Tring, 2 Telefonleitungen, Internet-Linien 2. Wohn-Zentrum ist mit Sicherheit-Service mit Wachen und Kameras 24 Stunden am Tag ausgestattet. Chance Garage. Preis 1600 € / Monat

In affitto da 1 a 2 ETC - European Trade Center, Boulevard Bajram Curri. Lussuoso appartamento è completo di tutte le attrezzature necessarie, dispone di 2 bagni, 2 balconi, 2 corridoi. Soggiorno e sala da pranzo hanno la guida del Sud, mentre le camere sono orientate a nord. L'appartamento è dotato di riscaldamento centralizzato - chiller di raffreddamento. La cucina è completa di tutte le attrezzature e gli accessori possibili, con lavastoviglje, forno a microonde, mixer, ecc. Ci apparecchi DigitAlb e Tring, 2 linee telefoniche, linee Internet 2. Centro residenziale è dotato di servizio di vigilanza con guardie e telecamere 24 ore al giorno. Chance Garage. Prezzo 1600 euro al mese

For rent apartment 2 1 to ETC - European Trade Center, Boulevard Bajram Curri. Luxury apartment is complete with all necessary equipment, has 2 bathrooms, 2 balconies, 2 corridors. Living room and dining have guidance from the South, while the bedrooms are oriented north. The apartment is equipped with central heating - cooling chiller. Kitchen is complete with all possible equipment and accessories, with lavastoviglje, microwave, mixer, etc.. There apparatus Digitalb and Tring, 2 phone lines, internet lines 2. Residential center is equipped with security service with guards and cameras 24 hours a day. Chance Garage. Price 1600 euros / month

Најам апартмана 2 1 до ЕТЦ - Еуропеан Траде Центер, Булевар Бајрам Цурри. Лук апартман је опремљен са свом потребном опремом, има 2 купатила, 2 терасе, 2 коридора. Дневна соба и трпезарија имају смернице са југа, а спаваће собе су оријентисани северу. Стан је опремљен са централним грејањем - хлађење чилера. Кухиња је комплетна са свим могућим опреме и реквизита, са лавастовигље, микроталасна, микер, итд. Постоје апарати Дигиталб и Тринг, 2 телефонске линије, интернет линије 2. Стамбени центар је опремљен са службом безбедности стражара и камера 24 сата дневно. Могућа Гаража. Цена 1600 евра месечно

Аренда квартиры 2 с 1 по ЕТС - европейский торговый центр, бульвар Байрам-Цурри. Роскошные апартаменты в комплекте с необходимым оборудованием, имеет 2 ванные комнаты, 2 балкона, 2 коридора. Гостиная и столовая имеют указания на юг, а спальни ориентированы на север. Квартира оборудована центральным отоплением - охлаждение холодильной установки. Кухня с полным набором возможных оборудования и аксессуаров, с lavastoviglje, микроволновая печь, миксер и т.п.. Там аппарат DigitAlb и Tring, 2 телефонные линии, интернет-линии 2. Жилой центр оснащен службой безопасности с охраной и камерами 24 часа в сутки. Шанс гаража. Цена 1600 евро / месяц

Pour 2 location appartement 1 à ETC - européenne Trade Center, Boulevard Bajram Curri. Appartement de luxe est complet avec tout l'équipement nécessaire, dispose de 2 salles de bains, 2 balcons, 2 couloirs. Salon et salle à manger ont des orientations du Sud, tandis que les chambres sont orientée au nord. L'appartement est équipé d'un chauffage central - refroidisseur de refroidissement. La cuisine est complète avec tous les équipements possibles et accessoires, avec lavastoviglje, micro-ondes, table de mixage, etc. Appareil Il Digitalb et Tring, 2 lignes téléphoniques, lignes internet 2. Centre résidentiel est équipé d'un service de sécurité avec des gardes et des caméras 24 heures par jour. Garage Chance. Prix ​​1600 euros par mois

Se alquila apartamento de 2 1 de ETC - European Trade Center, el bulevar de Bajram Curri. Apartamento de lujo se completa con todo el equipo necesario, cuenta con 2 baños, 2 balcones, 2 corredores. Sala de estar y el comedor tienen la orientación del Sur, mientras que los dormitorios se encuentran al norte orientado. El apartamento está equipado con calefacción central - enfriador de enfriamiento. La cocina está completa con todos los equipos posibles y accesorios, con lavastoviglje, microondas, batidora, etc. Hay aparatos DigitAlb y Tring, 2 líneas telefónicas, líneas de Internet 2. Centro residencial está equipado con servicio de seguridad con guardias y cámaras las 24 horas del día. Posibilidad de garaje. Precio 1600 euros al mes

Jepet me qera apartament 2 + 1 tek ETC - European Trade Center, Bulevardi Bajram Curri. Apartamenti eshte luksoz dhe i kompletuar me te gjitha pajisjet e nevojshme, ka 2 banjo, 2 ballkone, 2 korridore. Dhoma e ndenjes dhe e ngrenjes kane orientim nga Jugu, kurse dhomat e gjumit kane orientim nga Veriu. Apartamenti eshte i pajisur me sistem ngrohje - ftohje me chiller. Kuzhina eshte e kompletuar me te gjitha pajisjet dhe aksesoret e mundshem, me lavastoviglje, mikroval, mikser etj. Ka aparat Digitalb dhe Tring, 2 linja telefoni, 2 linja interneti. Qendra rezidenciale eshte e pajisur me sherbim sigurie me roje dhe kamera 24 ore ne dite. Mundesi garazhdi.
Cmimi 1.600 euro/muaj

Karakteristikat

Pajisje

  • ajer i kondicionuar
  • sistem ngrohje
  • Citofon
  • telefon
  • me teper se nje telefon
  • ADSL
  • TV kabllor
  • Internet kabllor

Dërgoni Kërkesën

Njoftime të ngjashme

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com